ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αναμένεται να προφυλαχθεί με την Αγγλία ο Λουκακού

Belgium's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's second goal during the group G match between Belgium and Tunisia at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar)
Belgium's Romelu Lukaku celebrates after scoring his side's second goal during the group G match between Belgium and Tunisia at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar) AP IMAGES/AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Ο Λουκακού αποχώρησε από το παιχνίδι με την Τυνησία με μια ενόχληση στο αριστερό γόνατο και για αυτό αναμένεται να μην παίξει στο ματς της τρίτης αγωνιστικής με την Αγγλία.

Ο Λουκακού ήταν πρωταγωνιστής για το Βέλγιο στη νίκη με 5-2 επί της Τυνησίας αλλά αντικαταστάθηκε πριν τη συμπλήρωση εξήντα λεπτών προκειμένου να προφυλαχθεί αλλά και να ξεκουραστεί.

Ο επιθετικός των Βέλγων έχει ένα πρόβλημα στο αριστερό γόνατο, μια μικρή κάκωση, και αναμένεται να χάσει και το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής κόντρα στην Αγγλία. Άλλωστε οι Βέλγοι θα έχουν εξασφαλίσει τη πρόκριση και δεν υπάρχει λόγος για ρίσκο ενόψει της συνέχειας.

PHOTO CREDITS: AP IMAGES/AP Photo/Hassan Ammar

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ