ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αμφίβολος ο Πιάνιτς για το ματς με Ελλάδα

Juventus's Miralem Pjanic celebrates after scoring his sides first goal during the Champions League Group H soccer match between  Dinamo Zagreb and Juventus, at Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Tuesday, Sept. 27, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Juventus's Miralem Pjanic celebrates after scoring his sides first goal during the Champions League Group H soccer match between Dinamo Zagreb and Juventus, at Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Tuesday, Sept. 27, 2016. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς τραυματίστηκε στο γόνατο στην ήττα της Γιουβέντους από τη Ρεάλ στον τελικό Champions League, με συνέπεια να είναι αμφίβολος για τον κρίσιμο αγώνα της Βοσνίας με την Ελλάδα στη Ζένιτσα.

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς τραυματίστηκε στον τελικό Champions League μεταξύ Γιουβέντους και Ρεάλ, με συνέπεια να είναι αμφίβολος για την κρίσιμη αναμέτρηση της Βοσνίας με αντίπαλο την Εθνική Ελλάδας για την 6η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Η χώρα μας ταξιδεύει στη Ζένιτσα στις 9 Ιουνίου για μία αναμέτρηση που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα "εισιτήρια" της πρόκρισης, αφού βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από τους Βόσνιους και δύο πίσω από τους Βέλγους που βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου.

Ο 27χρονος μέσος της "γηραιάς κυρίας" τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του τελικού στο γόνατο, με συνέπεια να γίνει αλλαγή. "Χτύπησα στο γόνατο. Αισθάνομαι πόνο, αλλά θα δούμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός", δήλωσε μετά από την ήττα των "μπιανκονέρι" με 4-1.

Ο Βόσνιος διεθνής θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Βοσνίας και θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση του γονάτου του, με συνέπεια όλα να είναι ανοιχτά.

Όσον αφορά στην Εθνική μας, με παρόντες όλους τους παίκτες που περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του Μίχαελ Σκίμπε για τον αγώνα με την Βοσνία πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00.

Photo credits: AP Photo/Darko Bandic

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ