ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αμφίβολος ο Μέσι για το φιλικό με την Ιταλία

Argentina's Sergio Aguero, right, and Lionel Messi attends a training session at the City Football Academy, in Manchester, England, Tuesday March 20, 2018. Argentina will play Italy in an international friendly on Friday. (Dave Howarth//PA via AP)
Argentina's Sergio Aguero, right, and Lionel Messi attends a training session at the City Football Academy, in Manchester, England, Tuesday March 20, 2018. Argentina will play Italy in an international friendly on Friday. (Dave Howarth//PA via AP) AP

Ο Χόρχε Σαμπαόλι υποστήριξε πως ο Λιονέλ Μέσι αντιμετωπίζει ένα μυικό πρόβλημα, με συνέπεια η συμμετοχή του στο φιλικό της Αργεντινής με την Ιταλία να τίθεται εν αμφιβόλω.

Το βράδυ της Παρασκευής (23/03, 21:45), η Αργεντινή τίθεται αντιμέτωπη με τη Ιταλία σε φιλικό αγώνα στο Μάντσεστερ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Ωστόσο, είναι πιθανό στο παιχνίδι με την "σκουάντρα ατζούρα" να μην αγωνιστεί ο Λιονέλ Μέσι, καθώς, όπως αποκάλυψε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Χόρχε Σαμπαόλι, αντιμετωπίζει μυικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον Σαμπαόλι, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αισθάνεται ενοχλήσεις, με συνέπεια η συμμετοχή του στο αποψινό ματς να κριθεί την τελευταία στιγμή.

Πάντως, ο 29χρονος επιθετικός δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ειδικά όταν μπροστά υπάρχουν τα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα με τη Ρόμα για την προημιτελική φάση του Champions League.

Photo Credits: Dave Howarth//PA via AP

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ