ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αμφίβολος με Εθνική Ελλάδας ο Αζάρ

epa04886332 Chelsea's Eden Hazard reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad Stadium, Manchester, Britain, 16 August 2015.  EPA/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Αζάρ-Τσέλσι EPA

Ο Εντέν Αζάρ, όπως ανέφερε η "Het Laatste Nieuws", είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της 25ης Μαρτίου με την Εθνική μας. Μάλιστα, με την Στόουκ για το αγγλικό πρωτάθλημα έμεινε εκτός αποστολής.

Δεν είναι απολύτως έτοιμος από φυσικής κατάστασης ο Εντέν Αζάρ και γι' αυτό ο Αντόνιο Κόντε τον άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα πρωταθλήματος της πρωτοπόρου Τσέλσι με την Στόουκ.

"Υπάρχουν ορισμένες αμφιβολίες για την φυσική του κατάσταση, αλλά προτιμώ να κρατήσω τις λεπτομέρειες για μένα", είπε ο Ιταλός κόουτς στη συνέντευξη Τύπου δυο ημέρες πριν.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η "Het Laatste Nieuws", ο Αζάρ είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της 25ης Μαρτίου με την Εθνική μας ομάδα και αν δεν αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ίσως δοκιμάσει στο φιλικό με τη Ρωσία τρεις ημέρες μετά.

Αν ισχύσει, θα είναι ένα καλό νέο για την Εθνική μας, διότι πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά και σίγουρα μια ενδεχόμενη απουσία του θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα για την γαλανόλευκη.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ