ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αλλάζει τερματοφύλακα, επιθετικό και διάταξη η Αργεντινή

Argentina's Gabriel Mercado (4) and Lionel Messi (10) celebrate a goal by Gonzalo Higuain (9) during the first half of a Copa America Centenario quarterfinal soccer match against Venezuela on Saturday, June 18, 2016, in Foxborough, Mass. (AP Photo/Charles Krupa)
Argentina's Gabriel Mercado (4) and Lionel Messi (10) celebrate a goal by Gonzalo Higuain (9) during the first half of a Copa America Centenario quarterfinal soccer match against Venezuela on Saturday, June 18, 2016, in Foxborough, Mass. (AP Photo/Charles Krupa) AP

Η Αργεντινή "παίζει" κόντρα στη Νιγηρία την τελευταία ζωή που της έχει μείνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 κι ο Χόρχε Σαμπαόλι αλλάζει τερματοφύλακα, επιθετικό και (ξανά) διάταξη.

Η εθνική Αργεντινής κοντράρεται με την αντίστοιχη της Νιγηρίας (26/6, 21:00) στην Αγία Πετρούπολη για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Σύμφωνα με τις δοκιμές του ομοσπονδιακού τεχνικού της "αλμπισελέστε", Χόρχε Σαμπαόλι, ο Ουιλφρέντο Καμπαγέρο θα καθίσει στον πάγκο μετά την κακή του απόδοση στη συντριβή (0-3) από την Κροατία. Τη θέση του παίρνει ο Φράνκο Αρμάνι της Ρίβερ Πλέιτ, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο με την εθνική Αργεντινής στο πιο κρίσιμο ματς της!

Αλλαγή, υπάρχει και στην κορυφή της επίθεσης. Ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της εθνικής ομάδας της "χώρας του τάγκο" (στην ισοπαλία με την Ισλανδία), Σέρχιο Αγκουέρο, μένει ως αναπληρωματικός και στην αρχική ενδεκάδα ξεκινά για πρώτη φορά στη διοργάνωση ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Αλλάζει (ξανά) τη διάταξη. Ούτε 4-2-3-1 (Ισλανδία), ούτε 3-5-2 (Κροατία). Αυτή τη φορά θα είναι 4-4-2. Ο Γκαμπριέλ Μερκάδο παίρνει τη (φυσιολογική) θέση του στο δεξιό αμυντικό άκρο, ο Νικολάς Ταγλιαφίκο παραμένει στο αριστερό, ο Νικολάς Οταμέντι έχει ξανά παρτενέρ (όπως στην πρεμιέρα) στο κέντρο της άμυνας τον Μάρκο Ρόχο. Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο θα έχει δίπλα του στην τετράδα κέντρου τους Εβέρ Μπανέγα, Ένσο Πέρες κι Άνχελ Ντι Μαρία, ενώ μπροστά θα βρίσκονται ο Λιονέλ Μέσι με τον "Πιπίτα".

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Νιγηρία - Αργεντινή με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Charles Krupa

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ