ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Άγγλος οπαδός άρπαξε το πιστόλι φρουρού σε τρένο στη Ρωσία

England supporters celebrate Harry Kane's winning goal as fans watch the World Cup soccer match between Tunisia and England at the Lord Raglan Pub in London, Monday, June 18, 2018. (Nigel French/PA via AP)
Άγγλοι οπαδοί AP

Ένας Άγγλος οπαδός συνελήφθη τη Δευτέρα (18/6) στη Ρωσία, αφού πρώτα άρπαξε το πιστόλι φρουρού σε τρένο. Ένας άλλος έσπασε τζάμι στο τρένο, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Δύο Άγγλοι οπαδοί συνελήφθησαν τη Δευτέρα (18/6), την ημέρα του αγώνα της εθνικής τους ομάδας απέναντι στην Τυνησία. Ο ένας άρπαξε το πιστόλι ενός φρουρού μέσα στο τρένο το οποίο κατευθυνόταν στο Volgograd. Λίγο μετά αφοπλίστηκε, τον κατέβασαν από το τρένο και τον κράτησαν στον σταθμό του Yelets.

Ο δεύτερος Άγγλος που συνελήφθη, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, έσπασε τζάμι στο τρένο και διεκομίσθη στο κεντρικό νοσοκομείο του Yelets, όπου του έγιναν ράμματα. Πολλοί Άγγλοι οπαδοί έφτασαν την Κυριακή στη Μόσχα και ακολούθως πήραν το τρένο για να κατευθυνθούν στο Volgograd (1000 χιλιόμετρα μακριά), όπου έγινε το παιχνίδι με την Τυνησία (1-1).

Το παρών στο γήπεδο έδωσαν 2.000 Άγγλοι, αριθμός που αποτέλεσε τη χαμηλότερη προσέλευση για τα "τρία λιοντάρια" σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Nigel French/PA via AP

Το Μουντιάλ έφτασε, το Σερί επέστρεψε και μοιράζει 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν*. Κατέβασε το νέο app του Stoiximan.gr, Seri, και απόλαυσε το Μουντιάλ Σερί! (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ