ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Αφήνει στον πάγκο τον Ιγκουαΐν ο Μπάουσα

Αφήνει στον πάγκο τον Ιγκουαΐν ο Μπάουσα

Ο Εντγάρδο Μπάουσα αναμένεται να κάνει τρεις αλλαγές σε σχέση με το "ναυάγιο" στο Μπέλο Οριζόντε για την εντός έδρας αναμέτρηση της Αργεντινής με την Κολομβία.

Η εθνική Αργεντινής υποδέχεται την αντίστοιχη της Κολομβίας, στο Σαν Χουάν (16/11, 01:30) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής, σε ένα ματς "δίχως αύριο" για την "αλμπισελέστε".

Με τις μνήμες από το "ναυάγιο" του Μπέλο Οριζόντε (σ.σ ήττα 3-0 από την εθνική Βραζιλίας) νωπές, ο Εντγάρδο Μπάουσα αναμένεται να προβεί σε τρεις αλλαγές.

Τουλάχιστον βάσει των τελευταίων δοκιμών, ο "Πατόν" προσανατολίζεται στο να δώσει θέση βασικού στον Γκαμπριέλ Μερκάδο αντί του Πάμπλο Σαμπαλέτα, ενώ και ο Έβερ Μπανέγα αναμένεται να περάσει στη θέση του Ένσο Πέρες, καθώς το "πείραμα" απέτυχε απέναντι στη "σελεσάο" στο Μπέλο Οριζόντε.

Η πιο σημαντική αλλαγή έχει να κάνει με την επίθεση, καθώς ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, αναμένεται να καθίσει στον πάγκο. Τη θέση του θα πάρει ο 28χρονος επιθετικός της Ατλέτικο Μινέιρο, Λούκας Πράτο.

Αφήνει στον πάγκο τον Ιγκουαΐν ο Μπάουσα

Ο "τανκε" (1.88 μ) ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπόκα Τζούνιορς κι έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη σε Νορβηγία (Λιν) και Ιταλία (Τζένοα), ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει και τις φανέλες των Τίγρε, Ουνιόν, Κατόλικα και Βέλες Σάρσφιλντ.

Η πιθανή σύνθεση της εθνικής Αργεντινής: Ρομέρο, Γκαμπριέλ Μερκάδο, Οταμέντι, Φούνες Μόρι, Μας, Μαστσεράνο, Μπίγλια, Μέσι, Μπανέγα, Ντι Μαρία, Πράτο.

Μετά από 11 αγωνιστικές στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, η Κολομβία βρίσκεται στην τρίτη θέση με 18 βαθμούς, η Αργεντινή στην έκτη με 16.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ