ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ: Ο πανηγυρισμός του Μπεμπέτο

Μουντιάλ: Ο πανηγυρισμός του Μπεμπέτο

Ο Μπεμπέτο πρωτοτύπησε στο Μουντιάλ των Ηνωμένων Πολιτειών με τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ εναντίον της Ολλανδίας.

Ο Βραζιλιάνος Μπεμπέτο ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο Μουντιάλ των Ηνωμένων Πολιτειών. Βασικός στέλεχος της "σελεσάο" σημείωσε τρία γκολ και βοήθησε την Βραζιλία να φθάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Μπεμπέτο δεν ξεχώρισε μόνο για την αγωνιστική του παρουσία αλλά και τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε στα προημιτελικά εναντίον της Ολλανδίας.

Ο αγώνας διεξήχθη στο Ντάλας και ο Μπεμπέτο αγωνίστηκε βασικός. Η Βραζιλία νίκησε 3-2 με τον Μπεμπέτο να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ της "σελεσάο".

Μετά το γκολ πήγε προς την γραμμή του πλάγιου και μαζί με τον Ρομάριο και τον Μαζίνιο πανηγύρισαν με έναν ξεχωριστό αλλά και περίεργο τρόπο. Ο Μπεμπέτο το πανηγύρισε πηγαίνοντας τα χέρια του μαζί με τους συμπαίκτες του δεξιά και αριστερά, δημιουργώντας μία πρωτότυπη σύνθεση.

Όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα παραξενεύτηκαν με τον τρόπο που έδειξε την χαρά του για το γκολ. Η εξήγηση ήρθε λίγες ημέρες αργότερα. Η γυναίκα του Μπεμπέτο είχε γεννήσει πέντε ημέρες πριν τον προημιτελικό και ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματα του για το σημαντικό γεγονός που είχε συμβεί στη ζωή του.

Το γήπεδο ήταν το κατάλληλο μέρος για να εκφράσει τον ενθουσιασμό του. Πολλοί παίκτες στο μέλλον πανηγύρισαν με τον ίδιο τρόπο. Ο Μπεμπέτο είχε πλέον δημιουργήσει "σχολή" και από τότε έχουμε δει πολλούς και ξεχωριστούς πανηγυρισμούς όπως του Βραζιλιάνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ