ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραυματίστηκε ο Πράνιτς

Τραυματίστηκε ο Πράνιτς

Ο Ντάνιελ Πράνιτς αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό της Κροατίας με την Αυστραλία, όταν στραβοπάτησε σε μία προσπάθεια για σέντρα.

Άτυχος στάθηκε ο Ντάνιελ Πράνιτς, στο φιλικό της Κροατίας κόντρα στην Αυστραλία στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Ο διεθνής άσος του Παναθηναϊκού, ξεκίνησε βασικός στην αριστερή πλευρά της άμυνας, αλλά στο 26ο λεπτό έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο λόγος είναι ότι στραβοπάτησε άτσαλα σε μια προσπάθεια για σέντρα. Στο 23' είχε μια πολύ όμορφη συνεργασία με συμπαίκτη του, αλλά δεν πάτησε καθόλου καλά το αριστερό του πόδι και βρέθηκε στο έδαφος.

Τελικά, αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο και υπάρχει μεγάλη αγωνία για την κατάστασή του αναφορικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο και το κατά πόσο θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Το ιατρικό τιμ έχει πέσει πάνω του και μετά τον αγώνα θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την κατάστασή του και το πόσο σοβαρός είναι τελικά ο τραυματισμός του. Εν αναμονή λοιπόν...

Τραυματίστηκε ο Πράνιτς
Πράνιτς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ