ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραγούδι χωρίς Τόνι και Τότι

Τραγούδι χωρίς Τόνι και Τότι

Το τραγούδι της Ιταλίας για το Μουντιάλ 2014 παρουσιάστηκε, ενώ οι Τόνι, Τότι και Ντι Νατάλε σίγουρα δεν θα πάνε Βραζιλία. Στην προεπιλογή των 42 οι Κασάνο και Τζουζέπε Ρόσι (video)

Την Μεγάλη Τρίτη η ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου παρουσίασε το τραγούδι της εθνικής Ιταλίας για το Μουντιάλ 2014, με την εβδομάδα αυτή να ανήκει στην "σκουάντρα ατζούρα".

Αυτές τις μέρες λοιπόν περνάνε ιατρικές εξετάσεις 42 παίκτες που κάλεσε ο Τσέζαρε Πραντέλι ως προεπιλογή για το Μουντιάλ, αλλά ανάμεσά τους δεν είναι αυτοί που παίζουν εξωτερικό (Σίριγκου, Βεράτι, Τιάγκο Μότα, Ντιαμάντι, Κρίσιτο και Τζακερίνι), όπως και ο τραυματίας Μάτζο, αλλά και ο τιμωρημένος Ντέστρο (λόγω συμπεριφοράς).

Τότι, Τόνι και Ντι Νατάλε δεν είναι ανάμεσα στους 42 και είναι οριστικό πως δεν πάνε Μουντιάλ. Το δήλωσε και στην συνέντευξη τύπου ο Πραντέλι, λέγοντας πως μόνο αν υπάρχουν τραυματισμοί θα στραφεί σε αυτούς, ενώ τόνισε πως στο μυαλό του για την τελική 23άδα έχει μόνο 18 "σίγουρα" ονόματα.

Ο Τζουζέπε Ρόσι είναι στην λίστα, όπως και ο Κασάνο. Ο Ρόσι τον Ιανουάριο είχε υποστεί ρήξη χιαστού, επέστρεψε στις προπονήσεις της Φιορεντίνα, έτσι ο ομοσπονδιακός προπονητής θέλει να του δώσει μία ευκαιρία και να δει αν μπορεί να είναι σε κατάσταση να ταξιδέψει στην Βραζιλία.

Όσο για τον Κασάνο, δήλωσε: "Μίλησα με τον Ντοναντόνι και μου επιβεβαίωσε πως ο Κασάνο μετά τα Χριστούγεννα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα με την συμπεριφορά του".

Στους 42 είναι ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, 20άχρονος ακραίος μεσοεπιθετικός που παίζει στην Κροτόνε (Serie B) ως δανεικός από την Φιορεντίνα.

"Πριν δύο χρόνια κάλεσα τον Βεράτι και κανείς δεν τον ήξερε, τώρα όλοι μιλάνε για τον Βεράτι. Ο Μπερναρντέσκι είναι ένας από τους καλύτερους Ιταλούς παίκτες", τόνισε χαρακτηριστικά ο Πραντέλι, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Σιμόνε Σκουφέτ (18άχρονος τερματοφύλακας της Ουντινέζε).

Οι 42 Ιταλοί των εξετάσεων:

Τερματοφύλακες: Buffon (Juventus), Scuffet (Udinese), Bardi (Livorno), Mirante (Parma), Perin (Genoa)

Αμυντικοί: Abate (Milan), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), De Sciglio (Milan), Astori (Cagliari), Darmian (Torino), De Silvestri (Sampdoria), Paletta (Parma), Pasqual (Fiorentina), Ranocchia (Inter)

Μέσοι: Marchisio (Juventus), Montolivo (Milan), Pirlo (Juventus), Poli (Milan), Aquilani (Fiorentina), Baselli (Atalanta), Bernardeschi (Crotone), Bertolacci (Genoa), Bonaventura (Atalanta), Candreva (Lazio), De Rossi (Roma), Florenzi (Roma), Parolo (Parma), Romulo (Verona)

Επιθετικοί: Balotelli (Milan), El Shaarawy (Milan), Osvaldo (Juventus), Berardi (Sassuolo), Cassano (Parma), Cerci (Torino), Gabbiadini (Sampdoria), Gilardino (Genoa), Immobile (Torino), Insigne (Napoli), Rossi (Fiorentina), Zaza (Sassuolo)

Το τραγούδι της Ιταλίας για το Μουντιάλ 2014...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ