ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "χταπόδι" της Microsoft

Το "χταπόδι" της Microsoft
INTIME SPORTS

Με την ολοκλήρωση του τελικού ανάμεσα στη Γερμανία και την Αργεντινή ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία προβλέψεων το Μουντιάλ από την Microsoft.

Μετά το χταπόδι, την καμήλα και άλλους πιθανούς και απίθανους τρόπους πρόβλεψης αποτελεσμάτων κατά τη διάρκεια των αγώνων του Μουντιάλ ήρθε η Microsoft να δώσει μία άλλη λύση. Μάλιστα, πρόκειται για μία λύση η οποία αποδεδειγμένα είχε μεγάλη επιτυχία.

Ακολουθώντας μια μαθηματική μέθοδο το Bing πρόβλεψε σωστά όλα τα αποτελέσματα από τη φάση των "16" μέχρι και τον τελικό νικητή.

Για την ακρίβεια όλοι οι χρήστες των windows phone μπορούσαν μέσα από τη μηχανή αναζήτησης του Bing και το σύστημα βοηθήματος της Cortana να δουν τις προβλέψεις για το Μουντιάλ. Όσοι τις ακολούθησαν δεν βγήκαν χαμένοι αφού από τη φάση των νοκ άουτ και μετά είχε το απόλυτο.

"Η φάση των νοκ άουτ πήγε μαγικά για εμάς βλέποντας όλες αυτές τις προβλέψεις να επαληθεύονται. Είναι μια ευχάριστη επιστημονική εμπειρία και σκεφτόμαστε αρκετά για το που μπορούμε να την πάμε. Ελπίζουμε ότι είναι ευχάριστο για τους ανθρώπους το να μην έχουν μόνο μία απλή μηχανή αναζήτησης αλλά και πληροφορίες που μπορούν να ακολουθήσουν" ήταν το σχόλιο του υπεύθυνου επικοινωνίας των καταναλωτών, Γκρεγκ Μπίλισον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ