ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον "αέρα" η παρουσία του Σουάρες

Στον "αέρα" η παρουσία του Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες τραυματίστηκε στο γόνατο στην προπόνηση της Ουρουγουάης, θα υποβληθεί σε επέμβαση και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Μουντιάλ.

Μούδιασμα προκαλεί σε όλους στην Ουρουγουάη ο τραυματισμός του Λουίς Σουάρες στην τελευταία προπόνηση της ομάδας. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ χτύπησε στο γόνατο και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο μηνίσκο, με την συμμετοχή του στο Μουντιάλ να είναι για τα καλά στον "αέρα".

Σύμφωνα με τον Ουρουγουανό δημοσιογράφο, Μάρτιν Τσαρκουέρο, ο Σουάρες ένιωσε ενοχλήσεις και τα τεστ στην συνέχεια έδειξαν ζημιά στο μηνίσκο.

Πλέον, πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα προλάβει να είναι έτοιμος, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.

Η επέμβαση θα γίνει το συντομότερο δυνατό και όλα θα εξαρτηθούν από την ανάρρωσή του. Το σίγουρο είναι πως ο Σουάρες θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Μουντιάλ της Βραζιλίας, το οποίο ξεκινάει στις 12 Ιουνίου.

Η αγωνία είναι τεράστια στην εθνική του ομάδα, διότι είναι παίκτης-βαρόμετρο και συν τις άλλοις πρόκειται για τον πιο φορμαρισμένο επιθετικό στον κόσμο.

Μαζί με Καβάνι και Φορλάν συνθέτουν μια φονική επιθετική τριπλέτα, με τον ίδιο στην κορυφή και τους άλλους δυο στις πτέρυγες, αλλά αν δεν μπορέσει να είναι έτοιμος, τουλάχιστον για την αρχή, θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή πλάνων στον τρόπο παιχνιδιού της Ουρουγουάης.

Να πούμε ότι η Ουρουγουάη συμμετέχει σε έναν όμιλο-φωτιά μαζί με Αγγλία, Κόστα Ρίκα και Ιταλία και αν δεν προλάβει ο Σουάρες θα προστεθεί στη μαύρη λίστα των μεγάλων απουσιών του Μουντιάλ. Εν αναμονή λοιπόν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ