ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκολάρι: "Μόνο εγώ φταίω"

BELO HORIZONTE, BRAZIL - JULY 08:  Head coach Luiz Felipe Scolari of Brazil and staff console Oscar after a 7-1 defeat to Germany during the 2014 FIFA World Cup Brazil Semi Final match between Brazil and Germany at Estadio Mineirao on July 8, 2014 in Belo Horizonte, Brazil.  (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)
Ο Σκολάρι πήρε την ευθύνη για τον αποκλεισμό-διασυρμό της Βραζιλίας GETTY IMAGES

Ο Σκολάρι τόνισε πως αυτός έκανε τις επιλογές και αυτός φταίει για τον διασυρμό από την Γερμανία, παραδέχτηκε τον αντίπαλο και ζήτησε συγχώρεση από τον λαό.

"Ποιος είναι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα; Εγώ είμαι αυτός, εγώ", τόνισε ο Λουίζ Φελίπε Σκολάρι μετά τον αποκλεισμό από την Γερμανία με το... βαρύ 1-7!

"Η ευθύνη μπορεί να μοιράζεται σε όλους, αλλά το άτομο που αποφασίζει την σύνθεση και την τακτική είμαι εγώ. Ήταν δική μου επιλογή".

"Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε, το καλύτερο που μπορούσαμε, αλλά είχαμε απέναντι μας μια σπουδαία Γερμανία".

"Δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Ούτε οι Γερμανοί δεν μπορούν να εξηγήσουν πως έγινε αυτό. Έγινε λόγω των ικανοτήτων τους".

"Το μήνυμά μου προς τον βραζιλιάνικο λαό είναι αυτό... Παρακαλώ συγχωρέστε μας για αυτήν την εμφάνιση. Συγγνώμη που δεν ήμασταν ικανοί να πάμε στον τελικό και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε την τρίτη θέση. Έχουμε ακόμη κάτι για να παίξουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ