ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντούνγκα ο διάδοχος του Σκολάρι

Ντούνγκα ο διάδοχος του Σκολάρι

Ο Ντούνγκα αθέτησε τον λόγο του για την εθνική Βενεζουέλας προκειμένου να επιστρέψει στον πάγκο της "σελεσάο" όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας στην πολιτεία Γκαούτσο, Φρανσίσκο Νοβελέτο.

Ο 51χρονος τεχνικός είχε έρθει σε συμφωνία με την εθνική Βενεζουέλας, όμως το ενδιαφέρον των συμπατριωτών του μετά το κάζο στο Μουντιάλ είχε ως αποτέλεσμα να αναθεωρήσει την αρχική του απόφαση.

"Ο Ντούνγκα θα βρίσκεται την Δευτέρα στο Πόρτο Αλέγκρε για να αναλάβει την Βραζιλία", τόνισε ο Νοβελέτο.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν το προηγούμενο Σάββατο μετά την ήττα της Βραζιλίας στο μικρό τελικό του Μουντιάλ. Ο Ντούνγκα διεμήνυσε στον Νοβελέτο πως επρόκειτο να αναλάβει την Βενεζουέλα.

"Μετά εξαφανίστηκε. Την περασμένη Τετάρτη μου έστειλε μήνυμα λέγοντας μου πως βρισκόταν στο Σάο Πάουλο και ήθελε να μου μιλήσει την επόμενη μέρα στο Πόρτο Αλέγκρε.

Ήμουν σίγουρος πως θα είναι ο νέος προπονητής της Βραζιλίας. Μέχρι χθες όμως δεν μου είχε πει κάτι άλλο". Σημειώνεται ότι ο Ντούνγκα βρισκόταν στον πάγκο της "σελεσάο" για μία τετραετία (2006-2010) κατακτώντας το Κόπα Αμέρικα (2007) και το Κύπελλο Συνομοσπονδιών (2009).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ