ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη με Μέσι και Μαμάνα η Αργεντινή!

Νίκη με Μέσι και Μαμάνα η Αργεντινή!
Ο Μέσι μόλις έχει σκοράρει στο φιλικό με Σλοβενία

Η Αργεντινή νίκησε με 2-0 την Σλοβενία στο τελευταίο της φιλικό με σκόρερς τους Ρίκι Άλβαρες και Μέσι. Ντεμπούτο από το πουθενά ο 18άχρονος, Εμανουέλ Μαμάνα! (videos)

Με νίκη ολοκλήρωσε τα φιλικά της η Αργεντινή, καθώς επικράτησε με 2-0 της Σλοβενίας, έχοντας σκόρερς τους Ρίκι Άλβαρες και Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή.

Στο 77ο λεπτό στην θέση του Χαβιέρ Μαστσεράνο μπήκε ο 18άχρονος στόπερ, Εμανουέλ Μαμάνα. Δεν είναι βέβαια στην αποστολή για το Μουντιάλ, ενώ έχει μόνο μία συμμετοχή με την Ρίβερ Πλέιτ και αυτήν ως αλλαγή τον περασμένο Φεβρουάριο!

Χτες το απόγευμα (Παρασκευή), τον πήρε τηλέφωνο ο ατζέντης του και του είπε στις 10 το πρωί του Σαββάτου να πάει στην προπόνηση της εθνικής! Δεν ήθελε να ρισκάρει ο Σαμπέγια τραυματισμό των Γκαράι και Ντεμιτσέλις.

Το κακό για τον Σαμπέγια είναι πως τελικά δεν απέφυγε τραυματισμό, καθώς στο 14' αντικαταστάθηκε ο Λούκας Μπίγλια και υπάρχει αγωνία για τον μέσο της Λάτσιο.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (5-4-1): Ρομέρο, Αουγκούστο Φερνάντες (58' Γκάγκο), Φεντερίκο Φερνάντες, Μαστσεράνο (77' Μαμάνα), Μπασάντα, Ρόχο, Λούκας Μπίγλια (14' Καμπανιάρο), Ένσο Πέρες, Μάξι Ροντρίγκες (58' Αγκουέρο), Ρίκι Άλβαρες (57' Ντι Μαρία), Λαβέτσι (58' Μέσι).

Τα φιλικά του Σαββάτου:

Καμερούν - Μολδαβία 1-0 (30' Σαλί)

Αργεντινή - Σλοβενία 2-0 (12' Ρίκι Άλβαρες, 76' Μέσι)

Βέλγιο - Τυνησία 1-0 (89' Μέρτενς)

Ελ Σαλβαδόρ - Ισπανία 0-2 (60' και 88' Βίγια)

Αγγλία - Ονδούρα 0-0

ΗΠΑ - Νιγηρία 2-1 (32' και 68' Άλτιντορ / 86' πέν. Μόουζες)

Αργεντινή - Σλοβενία 2-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ