ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ: "Έπρεπε να προετοιμαστούμε καλύτερα"

Νεϊμάρ: "Έπρεπε να προετοιμαστούμε καλύτερα"

Ο Νεϊμάρ παραχώρησε συνέντευξη στο "O Globo TV" και αναφέρθηκε στην πορεία της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στον MVP της διοργάνωσης και έριξε και τις μπηχτές του.

Ο Νεϊμάρ ήταν ο μεγάλος άτυχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το εγκληματικό χτύπημα του Σούνιγκα στον προημιτελικό με την Κολομβία, στέρησε από τον Βραζιλιάνο την δυνατότητα να παίξει στο υπόλοιπο της διοργάνωσης και να βοηθήσει την "σελεσάο".

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο "O Globo TV" και ανέφερε την δική του τριάδα για τους MVP του Μουντιάλ, ενώ άφησε αιχμές για την προετοιμασία της Βραζιλιας από τον Λουίς Φελιπε Σκολάρι, θέλοντας να δικαιολογήσει το στραπάτσο από την 4άδα και έπειτα.

Σχετικά με το βραβείο του κορυφαίου, που κατέληξε στον Μέσι, ο ίδιος είπε πως "ο Σβαϊνστάιγκερ και ο Ρόμπεν επίσης το άξιζαν, αυτοί οι τρεις ήταν οι καλύτεροι".

Σχετικά με το τι πήγε άσχημα στο Μουντιάλ για την Βραζιλία, τόνισε ότι "πρέπει να προετοιμαζόμαστε καλύτερα. Αυτός που προετοιμάζεται καλύτερα, νικάει. Στην Ισπανία, η προπόνηση είναι πιο έντονη απ' ό,τι στη Βραζιλια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ