ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα εποχή με Λεονάρντο για Βραζιλία;

Νέα εποχή με Λεονάρντο για Βραζιλία;

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας ξεκίνησε το σαφάρι για τον αντί-Σκολάρι, με τον Τίτε να εμφανίζεται ως το φαβορί. Αυξάνονται οι μετοχές του Λεονάρντο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

O Λουίς Φελίπε Σκολάρι και ο Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα αποτελούν επίσημα παρελθόν από τη "Σελεσάο" με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία να αποδέχεται τις παραιτήσεις τους (από τη θέση του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή αντίστοιχα), και πλέον αυτό που μένει να μάθουμε είναι οι διάδοχοί τους.

Ίσως την ερχόμενη Πέμπτη να γίνουν όλοι "σοφότεροι" όταν και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ζοζέ Μαρία Μαρίν, με τα ρεπορτάζ ωστόσο από τη "χώρα της σάμπα" να έχουν δώσει ήδη προβάδισμα σε δύο πρόσωπα.

Όσον αφορά στη θέση του τεχνικού διευθυντή ο οποίος θα αποτέλεσει και τον σύνδεσμο μεταξύ του προπονητή και των παικτών, στην pole position βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Λεονάρντο, ο οποίος μετά από τις εμπειρίες του ως προπονητής σε Μίλαν και Ίντερ βρέθηκε για κάποιο διάστημα στην Παρί Σεν Ζερμέν ως τεχνικός διευθυντής.

Νέα εποχή με Λεονάρντο για Βραζιλία;

Η εποχή Σκολάρι στον πάγκο της Βραζιλίας τελείωσε και οι Βραζιλιάνοι ελπίζουν σε καλύτερες ημέρες με φόντο το Copa America το 2015 που θα διεξαχθεί στη Χιλή

Πέρα από το γεγονός ότι έχει εμπειρία από τη θέση ο Λεονάρντο έχει το πλεονέκτημα πως γνωρίζει τι θα πει "Σελεσάο" καθώς ήταν και μέλος της ομάδας του 1994 που πήρε το Μουντιάλ, με προπονητή μάλιστα τον Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα, που φημολογείται πως θα διαδεχτεί.

Σενάρια έχουν κυκλοφορήσει όμως και για την άκρη του πάγκου καθώς μετά την άρνηση του Μουρίνιο, οι Βραζιλιάνοι φέρονται να προτιμούν λύση εκ των... έσω.

Ο λόγος για τον Αντενόρ Λεονάρντο Μπάκι, γνωστό και ως 'Τίτε", ο οποίος ως τεχνικός της Κορίνθιανς την οδήγησε το 2012 στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, νικώντας στον τελικό την Τσέλσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ