ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνο κεραυνοί στο Αγγλία - Ονδούρα

Μόνο κεραυνοί στο Αγγλία - Ονδούρα

Αγγλία και Ονδούρα αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο τελευταίο τους φιλικό, σε ένα ματς που διεκόπη στο προσωρινά στο 22' λόγω κεραυνών! (video)

Ισόπαλες με 0-0 αναδείχθηκαν Αγγλία και Ονδούρα στο Μαϊάμι, το οποίο μόνο ηλιόλουστο δεν ήταν, καθώς η φιλική αναμέτρηση στο 22' διεκόπη λόγω κεραυνών για 45 περίπου λεπτά!

Το ματς τελικά γκολ δεν είχε, αποβολή όμως είχε, για την Ονδούρα και τον Μπεκέλες στο 66', ενώ με παίκτη παραπάνω δεν τα έδωσε όλα για να φτάσει στο γκολ.

Ο Ντάνιελ Σταριτζ είχε ευκαιρίες, ενώ δέχτηκε και ένα αντικείμενο στο στήθος από... φιλάθλους!

Οι Άγγλοι πάντως έχουν έντονα παράπονα από την Ονδούρα και μάλιστα οι περισσότεροι δήλωσαν πως είναι θαύμα ότι αποφεύχθηκαν τραυματισμοί.

Μόνο κεραυνοί στο Αγγλία - Ονδούρα
© ANDY HOOPER

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ (75' Φόρστερ), Γκλεν Τζόνσον, Γκάρι Κέιχιλ, Τζαγκιέλκα, Μπέινς, Τζέραρντ (46' Γουίλσιρ), Χέντερσον (83' Λάμπαρντ), Λαλάνα, Γουέλμπεκ (79' Ρίκι Λάμπερτ), Ρούνεϊ (46' Μπάρκλεϊ), Στάριτζ.

ΟΝΔΟΥΡΑ: Βαγιαδάρες, Μπεκέλες, Γκαρίδο (46' Κλάρος), Μπερνάρντες, Μέινορ Φιγκερόα, Ουίλσον Παλάσιος, Εσπινόσα (87' Χουάν Κάρλος Γκαρσία), Ισαγκίρε (92' Μάριο Μαρτίνες), Μάρβιν Τσάβες (61' Ναχάρ), Μπένγκτσον (75' Παλάσιος), Κόστλι (69' Έντερ Ντελγκάδο).

*κόκκινη 66' Μπεκέλες

Τα φιλικά του Σαββάτου:

Καμερούν - Μολδαβία 1-0 (30' Σαλί)

Αργεντινή - Σλοβενία 2-0 (12' Ρίκι Άλβαρες, 76' Μέσι)

Βέλγιο - Τυνησία 1-0 (89' Μέρτενς)

Ελ Σαλβαδόρ - Ισπανία 0-2 (60' και 88' Βίγια)

Αγγλία - Ονδούρα 0-0

ΗΠΑ - Νιγηρία 2-1 (32' και 68' Άλτιντορ / 86' πέν. Μόουζες)

Αγγλία - Ονδούρα 0-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ