ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίτσελ: "Ούτε στον Μέσι δεν άρεσε το βραβείο"

Μίτσελ: "Ούτε στον Μέσι δεν άρεσε το βραβείο"
INTIME SPORTS

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser" έδωσε συνέντευξη ο Μίτσελ, σχολιάζοντας τον τελικό του Μουντιάλ και την απονομή της Χρυσής Μπάλας στον Μέσι.

Την δική του άποψη για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την κατάκτηση του τροπαίου από την Γερμανία και την απονομή της Χρυσής Μπάλας του Μουντιάλ στον Λιονέλ Μέσι κατέθεσε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser" ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

Αναφορικά με τον τελικό, σχολίασε ανάμεσα σε άλλα πως "το παιχνίδι της είχε κοινά στοιχεία με το αντίστοιχο της Ισπανίας προ τεσσάρων ετών, αλλά με μια μεγάλη διαφορά. Η Γερμανία είναι Γερμανία. Ήταν περισσότερο αποτελεσματική σε σχέση με την Αργεντινή".

Συν τις άλλοις, ανέφερε ότι "η Γερμανία συνολικά είχε πολύ καλή παρουσία και διάρκεια από το πρώτο ματς έως και τον τελικό και άξιζε απόλυτα τον τίτλο. Νομίζω ότι έχει όλα τα φόντα να δημιουργήσει τη δική της εποχή!".

Αναφορικά με την απονομή της Χρυσής Μπάλας στον Μέσι, τόνισε: "Ούτε στον Μέσι δεν άρεσε ότι πήρε αυτό το βραβείο. Νομίζω ότι ήταν ντροπή αυτή η διάκριση. Από την άλλη ήταν απόλυτα δίκαιη η επιβράβευση του Νόιερ ως καλύτερος τερματοφύλακας στο τουρνουά. Για εμένα ο καλύτερος παίκτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν ο Μίλερ. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Ακόμα και στο 119’ τα έδινε όλα. Έκανε μια απίστευτη κίνηση, πέρασε τρεις παίκτες της Αργεντινής και παραλίγο να σκοράρει".

Τέλος, για τον τελικό και πως ο ίδιος τον έζησε, είπε πως "είμαι για προετοιμασία με τον Ολυμπιακό σε μια περιοχή κοντά στα σύνορα Αυστρίας Γερμανίας, εδώ βρίσκονται πολλοί Γερμανοί άρα κατάλαβα για τα καλά τους πανηγυρισμούς τους. Στον Ολυμπιακό, έχουμε τον Τσόρι και τον Σαβιόλα. Περίμεναν με ανυπομονησία τον τελικό. Ξέρω ότι στεναχωρήθηκαν και τους καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ