ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Φαλκάο στην Αργεντινή η Κολομβία

Με Φαλκάο στην Αργεντινή η Κολομβία

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο, όπως ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κολομβίας, θα μεταβεί στην Αργεντινή για τα φιλικά με την Σενεγάλη και την Ιορδανία.

Το σίριαλ με την παρουσία ή όχι του Ρανταμέλ Φαλκάο στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, συνεχίζεται και αναμένεται να έχει και άλλα επεισόδια. Όσο δεν ξεκαθαρίζει το αν θα είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο, τόσο θα παραμένει ανοιχτό το όλο θέμα και θα προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο "El Tigre", σύμφωνα με σαββατιάτικο ρεπορτάζ της "Equipe", θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπου και θα ανακοινώσει ότι δεν θα είναι έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού στα γήπεδα του καφέ και της σάμπα. Να όμως που τίποτα δεν είναι σίγουρο...

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κολομβίας ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ότι ο επιθετικός της Μονακό θα μεταβεί στην Αργεντινή, όπου η ομάδα του Χοσέ Πέκερμαν θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις την Σενεγάλη και την Ιορδανία.

Ο Φαλκάο θα ταξιδέψει για την χώρα του τάνγκο και εκεί ο προπονητής του θα λάβει τις τελικές αποφάσεις μαζί με το ιατρικό τιμ για το αν θα τον έχει τελικά στην αποστολή. Θα τεστάρει τον βαθμό ετοιμότητάς του και μετέπειτα θα γνωστοποιηθεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Θυμίζουμε ότι η Κολομβία αγωνίζεται στον τρίτο όμιλο του Μουντιάλ και αντιμετωπίζει την Ελλάδα στην πρεμιέρα και μετά τις Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία κατά σειρά. Εν αναμονή λοιπόν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ