ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοιτάζει μπροστά η Εθνική

Κοιτάζει μπροστά η Εθνική
INTIME SPORTS

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας για τον δεύτερο αγώνα των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντίπαλο την Ιαπωνία στις 19 Ιουνίου.

Το παιχνίδι με την Κολομβία ανήκει στο παρελθόν και πλέον άπαντες στην Εθνική μας ομάδα κοιτάζουν το επικείμενο ματς με αντίπαλο την Ιαπωνία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου. Μια μάχη που δεν πρέπει να χαθεί, ώστε το όνειρο της πρόκρισης να μην σβήσει πρόωρα.

Σίγουρα η ψυχολογία δεν είναι και στο καλύτερο επίπεδο, εντούτοις οι διεθνείς οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά. Τίποτα δεν χάθηκε ακόμα και άπαντες αντιμετωπίζουν τον αγώνα αυτό ως τελικό. Τέτοια είναι η σημασία του...

Στα της προπόνησης, που κράτησε 45 λεπτά, η απουσία του Παναγιώτη Γλύκου ήταν γνωστή λόγω της φλεγμονής στο μάτι και για τρεις ημέρες δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο τεχνικό, με τους υπόλοιπους να είναι στην διάθεση του κόουτς, με το πρόγραμμα πάντως να είναι αρκετά χαλαρό.

Ο Σάντος έκανε χαλάρωμα σε όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την Κολομβία, ενώ υπόλοιποι επιδόθηκαν σε τελειώματα φάσεων και ασκήσεις κατοχής. Πολλάκις μάλιστα, ο ομοσπονδιακός μας εκλέκτορας ζητούσε από τους παίκτες να σκοράρουν, όταν έβγαιναν τετ-α-τετ με τον Καρνέζή τον Καπίνο.

Την Δευτέρα το απόγευμα στις 19:30 ώρα Ελλάδα) θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο της Εθνικής μας ομάδας στο Αρακαζού, ενώ στις 23:30 θα γίνει η προπόνηση.

Κοιτάζει μπροστά η Εθνική
INTIME SPORTS
Κοιτάζει μπροστά η Εθνική
INTIME SPORTS
Κοιτάζει μπροστά η Εθνική
INTIME SPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ