ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Κατσουράνη δώσε μου τη φανέλα σου"

"Κατσουράνη δώσε μου τη φανέλα σου"

Μία πολύ όμορφη στιγμή εκτυλίχτηκε στο πλαίσιο του αγώνα της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Πορτογαλία, με ένα μικρό παιδί να ζητάει μέσω πλακάτ τη φανέλα του Κώστα Κατσουράνη!

Πέρασαν 10 χρόνια από το έπος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην Πορτογαλία με την κατάκτηση του Euro και αρκετά από τότε που ο Κώστας Κατσουράνης φόρεσε τη φανέλα της Μπενφίκα ωστόσο κάποιοι δεν το έχουν ακόμα ξεχάσει...

Τρανή απόδειξη το αποψινό φιλικό στο "Νασιονάλ" της Λισσαβώνας μεταξύ της Πορτογαλίας και της Ελλάδας ( 0-0 ), όπου ένα μικρό παιδί βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να ζητησει από τον Κώστα Κατσουράνη να του χαρίσει τη φανέλα του για να την έχει ως ενθύμιο.

"Κατσουράνη δώσε μου τη φανέλα σου"

"Katsoranis give me your T-Shirt", έγραφε το πλακάτ που σήκωσε ο μικρός Πορτογάλος φίλαθλος. Τώρα, αν ο άσος του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας (ή έστω κάποιος άλλος παίκτης της εθνικής ομάδας) του έκανε το χατήρι, δεν το γνωριζουμε.

Να σημειώσουμε πάντως ότι οι μοναδικοί 4 παίκτες που βρίσκονται στις αποστολές της Πορτογαλίας και της Ελλάδας ενόψει Μουντιάλ και οι οποίοι ήταν και στο Euro 2004 ήταν οι: Κριστιάνο Ρονάλντο και Ποστίγκαι για τους Ίβηρες και Καραγκούνης-Κατσουράνης από πλευράς Εθνικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ