ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα καλά με Παπασταθόπουλο

Όλα καλά με Παπασταθόπουλο
INTIME SPORTS

Όλα καλά με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος έχει υποστεί απλά ένα οστικό οίδημα και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε, ήταν καθαρές. Όλα καλά με Μανωλά.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος χτύπησε σε μια ανύποπτη φάση λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια στο 40', με τον Βαγγέλη Μόρα να περνάει στην θέση του.

Αμέσως πήγε για μαγνητική τομογραφία ο Έλληνας αμυντικός για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς του, με το ιατρικό τιμ της Εθνικης να είναι καθησυχαστικό σχετικά με τον διεθνή αμυντικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Εντέλει, οι εξετάσεις του ήταν καθαρές, το γόνατό του δεν έχει πρόβλημα και έχει υποστεί απλά ένα οστικό οίδημα στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός για 3-4 ημέρες προκειμένου να αναρρώσει πλήρως, χάνοντας -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το φιλικό με τη Νιγηρία.

Όλα καλά με Μανωλά

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε και ο Κώστας Μανωλάς, καθώς του γύρισε ο αστράγαλος, αλλά δεν έχει κάτι ιδιαίτερο. Δέχτηκε τις ιατρικές περιποιήσεις, οι γιατροί της Εθνικής έδεσαν το πόδι του αμυντικού του Ολυμπιακού και έπαιξε μέχρι το 72' της αναμέτρησης, όταν μπήκε στην θέση του ο Λουκάς Βύντρα. Πάντως, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και όλα καλά με το νεαρό στόπερ της Εθνικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ