ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καραγκούνης: "Όλοι μαζί μπορούμε"

NATAL, BRAZIL - JUNE 19: Giorgos Karagounis of Greece challenges Shinji Kagawa of Japan during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group  C match between Japan and Greece at Estadio das Dunas on June 19, 2014 in Natal, Brazil.  (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)
NATAL, BRAZIL - JUNE 19: Giorgos Karagounis of Greece challenges Shinji Kagawa of Japan during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Japan and Greece at Estadio das Dunas on June 19, 2014 in Natal, Brazil. (Photo by Jamie McDonald/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Γιώργος Καραγκούνης υποσχέθηκε πως οι διεθνείς θα δουλέψουν σκληρά 5 μέρες και θα τα δώσουν όλα για να κάνουν ξανά τους Έλληνες υπερήφανους. Δηλώσεις Κονέ, Σωκράτη και Σαμαρά

"Σήμερα θέλαμε την νίκη, αλλά από την στιγμή που μείναμε με 10 παίκτες τα πράγματα έγιναν δύσκολα, έτσι στόχος μας ήταν να κρατήσουμε το μηδέν και αν είναι δυνατόν να πετύχουμε κάποιο γκολ", τόνισε ο Γιώργος Καραγκούνης μετά το ματς με την Ιαπωνία και εν όψει του... τελικού με Ακτή Ελεφαντοστού, συνέχισε...

"Ήμασταν καλοί στην άμυνα και επιθετικά θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι παραπάνω. Έπρεπε να μείνουμε ζωντανοί για να έχουμε ελπίδες στο τελευταίο ματς και το καταφέραμε".

"Τη σημαντικό για μας είναι πως μείναμε ζωντανοί. Μόνο που ξέρουμε πως στην Ελλάδα θα περιμένουν με ελπίδα την για την πρόκριση μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση".

"Έχουμε μπροστά μας πέντε μέρες δουλειάς. Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε. Το καταφέραμε το 2012 με την Ρωσία και ελπίζω μ την βοήθεια του Θεού να το καταφέρουμε ξανά".

"Θα τα δώσουμε όλα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε υπερήφανους όλους τους Έλληνες".

Παναγιώτης Κονέ

"Η Ιαπωνία έχει καλούς παίκτες στην κατοχή μπάλας, το ξέραμε αυτό, αλλά στα πρώτα 35 λεπτά ήμασταν καλοί και είχαμε 2-3 ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις".

"Μετά την αποβολή του Κατσουράνη δώσαμε και την ψυχή μας στο γήπεδο. Ήμασταν καλοί στις στημένες φάσεις, γενικά είμαστε καλοί στα στημένα, αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο γκολ και είναι σημαντικό που πήραμε την ισοπαλία".

"Έχουμε 5 μέρες να δουλέψουμε και να πάρουμε τους 3 βαθμούς με την Ακτή Ελεφαντοστού".

Σωκράτης Παπασταθόπουλος

"Το ματς μας πήγε στραβά με την αποβολή, όπου και λόγω των καιρικών συνθηκών είναι ακόμη πιο δύσκολο να κρατήσεις τον έλεγχο. Παίζαμε με 10 παίκτες για 50 λεπτά".

"Στο τέλος είναι σημαντικό πως πήραμε τον βαθμό. Είχαμε 3-4 ευκαιρίες, είχαν όμως και οι αντίπαλοι, κάτι που είναι λογικό παίζοντας με παίκτη περισσότερο. Η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα και με νίκη τώρα με την Ακτή Ελεφαντοστού ελπίζουμε σε πρόκριση".

"Θα τα δώσουμε όλα, δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει εμείς να φτάσουμε στους 4 βαθμούς και αν μετά ο Θεός δεν θέλει να περάσουμε, ας μην περάσουμε".

Γιώργος Σαμαράς

"Το ομαδικό πνεύμα και η δουλειά που κάναμε σαν ομάδα ήταν αυτά που μας οδήγησαν σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα και μάλιστα, παίζοντας με παίκτη λιγότερο. Συγχαρητήρια στα παιδιά, δουλέψαμε πολύ σκληρά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ