ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καπέλο: "Η Αγγλία είναι πάντα κουρασμένη"

Καπέλο: "Η Αγγλία είναι πάντα κουρασμένη"

Ο Φάμπιο Καπέλο δηλώνει ότι η Αγγλία εμφανίζεται πάντα κουρασμένη στα Μουντιάλ λόγω των πολλά αγώνων των παικτών στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο προπονητής της Ρωσίας Φάμπιο Καπέλο, σε δηλώσεις του για το Μουντιάλ, τόνισε ότι η φυσική κατάσταση που θα βρίσκονται οι παίκτες θα παίξει αποφασιστικό ρόλο στην αγωνιστική κατάσταση των ομάδων.

Ο Καπέλο θεωρεί ότι η Αγγλία έχει ντεζαβαντάζ σε αυτόν τον τομέα καθώς οι Αγγλοι παίκτες δίνουν πολλά παιχνίδια κατά την διάρκεια της σεζόν και δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της διοργάνωσης

Ο Καπέλο αναφέρθηκε και στην δική του παρουσία στην Αγγλία το 2010 και στην ατυχία των "λιονταριών" στο ματς με την Γερμανία για την φάση των "16".

" Είναι σημαντικό ποια θα είναι η φυσική κατάσταση των ομάδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Αγγλία είναι πάντα κουρασμένη γιατί παίζουν πάντα πολλά παιχνίδια.

Όταν κερδίζεις όλα είναι καλά. Όταν χάνεις όλα είναι λάθος. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αλλά όλοι έλεγαν ότι ήταν το καλύτερο καμπ στο Μουντιάλ. Δεν παίξαμε καλά έφταιγε και ο διαιτητής αλλά το κλίμα ήταν πολύ καλό στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ