ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η γιορτή του Μουντιάλ στα γραφεία του SPORT 24

Η γιορτή του Μουντιάλ στα γραφεία του SPORT 24

Τώρα που το Μουντιάλ πέρασε, είπαμε να κάνουμε μια αναδρομή στα όσα ζήσαμε αυτό το μήνα στα γραφεία του SPORT 24. Από τον Ντι Μαρία που μας αντέγραψε, μέχρι το... αλκοτέστ. Αυτό είναι το ημερολόγιο μας.

Αν έπρεπε να χαρακτηρίσουμε ή να περιγράψουμε με μια λέξη την εμπειρία του Μουντιάλ, αυτή θα ήταν ΓΙΟΡΤΗ. Χιλιοειπωμένο θα πει κανείς, όμως εδώ στην 24MEDIA ζήσαμε όλα τα ευχάριστα, που ζει κανείς σε μια γιορτή. Χαρές, πανηγυρισμούς, πλάκες, ξενύχτια, σκληρή και συνάμα απολαυστική δουλειά, μα και δώρα, που ομόρφυναν ακόμα περισσότερο έναν γεμάτο μήνα. Ένα μήνα που “μύριζε” ποδόσφαιρο, που ένωσε τους Έλληνες φιλάθλους, που χάρισε μοναδικές στιγμές και που μας θύμιζε κάτι από τα παλιά ανέμελα χρόνια μας.

Γι' αυτό το τελευταίο, βοήθησαν πολύ και τα δώρα που μπαινόβγαιναν στα γραφεία της 24MEDIA κι έκαναν πιο απολαυστική τη ζωή μας. Πίτσες, παγωτά, παγωμένο τσάι, μπύρες και πολλά άλλα γέμισαν τα ψυγεία μας με πράγματα, το στομάχι μας με απολαύσεις και το πρόσωπό μας με χαμόγελα.

Τώρα που το Μουντιάλ έφτασε στο τέλος του και οι αναμνήσεις είναι ακόμη πολύ νωπές, μπορούμε να πούμε με πάσα σιγουριά πως ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Γι' αυτό άλλωστε καταγράφουμε όσα ζήσαμε στο παρακάτω ημερολόγιο. Ένα ημερολόγιο σε διπλό πλάνο. Σε Βραζιλία και 24MEDIA. Κάπως έτσι το ζήσαμε εμείς λοιπόν:

12 Ιουνίου

Στη Βραζιλία: Η ανυπομονησία μιας ολόκληρης χώρας καθώς και του ποδοσφαιρικού κοινού παγκοσμίως, έφτασε στο τέλος της. Η πεμπτουσία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου aka Μουντιάλ, ξεκίνησε και όλοι οι προβολείς ήταν πάνω στην οικοδέσποινα, Βραζιλία. Η Arena του Σάο Πάουλο γέμισε με κίτρινες φανέλες και οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη κόντρα στην Κροατία, έστω κι αν τα βρήκαν σκούρα.

Στο γραφείο: Κι αν η Βραζιλία τα βρήκε σκούρα, εμείς τα βρήκαμε φωτεινά (όσο πρέπει), φυσικά και εντυπωσιακά. Αναφερόμαστε στα χρώματα και στην εικόνα της Samsung UHDTV Curved 65 ιντσών ! Η εν λόγω τηλεόραση έφτασε στα γραφεία μας από τον Κωτσόβολο και με την μαγευτική της εικόνα, μας έκανε να νιώσουμε πως είμαστε στην Βραζιλία. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα, αν την παράσταση έκλεψε περισσότερο η πρεμιέρα του Μουντιάλ ή η Samsung UHDTV Curved. Γι' αυτό που είμαστε βέβαιοι πάντως, είναι πως σ' όλη τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είχε μαγνητίσει όλα τα μάτια πάνω της.

Η γιορτή του Μουντιάλ στα γραφεία του SPORT 24

Η τηλεόραση από τον Κωτσόβολο όμως, δεν ήταν η μοναδική ευχάριστη έκπληξη της πρεμιέρας. Με την πολύτιμη βοήθεια του Deliveras.gr , η κουζίνα μας γέμισε με Domino's Pizza και οι απολαύσεις συνεχίστηκαν με τα παγωτά Δωδώνη , τα οποία έκαναν πιο γλυκιά την έναρξη της μεγάλης διοργάνωσης.

Για να ξεγελάσουμε τη δίψα μας (καλοκαίρι γαρ), η Mythos είχε φροντίσει και για τις ώρες εργασίας (με Mythos Radler με γεύση λεμόνι) και για τις ώρες των αγώνων (με τις κλασικές μπύρες). Αλκοοτέστ δεν υπήρχε στα γραφεία μας, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν χρειάστηκε, καθότι έπρεπε να ενημερώσουμε νηφάλιοι το κοινό μας.

Η γιορτή του Μουντιάλ στα γραφεία του SPORT 24

Όπως καταλαβαίνετε, το ξεκίνημα του Μουντιάλ, εδώ στην 24Media ήταν ονειρικό...

24 Ιουνίου

Στην Βραζιλία και συγκεκριμένα στην Φορταλέτσα: Η Εθνική μας ομάδα είχε ραντεβού με την ιστορία και αποδείχτηκε άκρως συνεπής. Μπορεί να μας λαχτάρισε μέχρι το τελευταίο λεπτό, όμως η λύτρωση με το εύστοχο πέναλτι του Σαμαρά μας έστειλε για πρώτη φορά στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Τι βράδυ κι εκείνο; Οι διεθνείς μας να τρώνε χιλιόμετρα επί 90 και πλέον λεπτά, στο τέλος να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά και όλη η Ελλάδα μια αγκαλιά.

Στα γραφεία: Λίγα εκατομμύρια χιλιόμετρια πιο μακριά, στην καλοκαιρινή γωνιά του Παγκρατίου, η ομάδα του SPORT 24 ήταν σαν έτοιμη από καιρό. Όπως ακριβώς και η ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Για καλύτερη φυσική κατάσταση, απέφυγαν τις αλμυρές κρεπάλες, όμως πως να πουν όχι σ' ένα απολαυστικό ελληνικό παγωτό Κρι-Κρι ; Όσο δύσκολα γέμισε η κατάψυξη, τόσο εύκολα άδειασε. Δεν μας έφτανε η γλυκιά πρόκριση, θέλαμε και δροσιά. Καλοκαίρι είναι ρε παιδιά...

Η γιορτή του Μουντιάλ στα γραφεία του SPORT 24

1 Ιουλίου

Στην Βραζιλία: Γκοοοοολ και καρδούλες πάνε μαζί; Ο Ντι Μαρία απέδειξε πως πάνε. Με γκολ του στην παράταση έστειλε την Αργεντινή στα προημιτελικά και πανηγύρισε με μια καρδιά που σχημάτισε με τα χέρια του. Πολύ γλυκός για Αργεντινός..

Η γιορτή του Μουντιάλ στα γραφεία του SPORT 24

Στην Ελλάδα: Εμείς πάντως επιμείναμε παραδοσιακά και ελληνικά. Δοκιμάσαμε κεφτεδάκια από το “Κεφτές και δε φταις” (Ελ. Βενιζέλου 91, Ν. Σμύρνη), τα απολαύσαμε και ξεδιψάσαμε με αναψυκτικά ΕΨΑ . Όσο για τον Ντι Μαρία, τον ψάχνουμε να του ζητήσουμε πνευματικά δικαιώματα, αφού λίγες ώρες προτού εκείνος σχηματίσει καρδιά, εμείς είχαμε σχηματίσει την λέξη ΕΨΑ, με (γεμάτα) μπουκάλια αναψυκτικά! Μίλια μπροστά...

Η γιορτή του Μουντιάλ στα γραφεία του SPORT 24

8 Ιουλίου

Στη Βραζιλία: Μετά τη τραγωδία του Μαρακανά, οι Βραζιλιάνοι κατάφεραν να γράψουν ακόμη μια μαύρη σελίδα στην ποδοσφαιρική τους ιστορία και απέδειξαν πως στην έδρα τους παθαίνουν τις μεγαλύτερες πανωλεθρίες. Το 7-1 στο Μπέλο Οριζόντε δεν πρόκειται να σβηστεί πότε από το μυαλό τους, δεν μπορεί να ξεπεραστεί με καμία νίκη και είναι αυτά που βλέπουμε μια φορά κάθε μισό αιώνα. Για τους Βραζιλιάνους ήταν τραγωδία, για τους Γερμανούς ήταν απροσδόκητα μεγάλος θρίαμβος, για όλους εμάς τους υπόλοιπους ήταν ματς-σταθμός.

Στην Ελλάδα: Αυτό το ματς σταθμός το απολαύσαμε χωρίς άγχος κι αυτό είναι προνόμιο όλων των φιλάθλων εκτός των Βραζιλιάνων. Το απολαύσαμε ελεύθερα, όπως ελεύθερα απολαύσαμε και τα δροσιστικά Nestea Free πράσινο τσάι . Χωρίς θερμίδες, χωρίς τύψεις. Όπως οι Γερμανοί συνέχιζαν χωρίς οίκτο. Κάπως έτσι...

Η γιορτή του Μουντιάλ στα γραφεία του SPORT 24

Παρασκευή 11 Ιουλίου

Στη Βραζιλία: Φτάσαμε στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μουντιάλ. Η Βραζιλία ηρεμούσε πριν την κορύφωση της γιορτής και της διεξαγωγής του μικρού και φυσικά του μεγάλου τελικού ανάμεσα σε Αργεντινή και Γερμανία. Το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού έφτανε προς το τέλος του , όμως ποιος το σκέφτεται αυτό, όταν ο τελικός είναι ακόμη μπροστά; Ουδείς...

Στην Ελλάδα: Το μεσημέρι της Παρασκευής, η κουζίνα των γραφείων μας απέκτησε χρώματα. Φούξια και πορτοκαλί μπουκάλια έκανα την εμφάνισή τους. Ήταν το Spirituz , το πρώτο και μοναδικό ελληνικό αλκοολούχο ποτό με βάση το ούζο . Το δοκιμάσαμε, μας δρόσισε και καταλάβαμε πως αυτό το καλοκαίρι κάτι καινούργιο έρχεται!

Η γιορτή του Μουντιάλ στα γραφεία του SPORT 24

Κάπως έτσι πέρασε ένας μήνας γεμάτος ποδόσφαιρο, δουλειά μα και διασκέδαση για όλους εμάς στην 24Media. Χρωστάμε ένα ευχαριστώ σε όσους μας έκαναν πιο γλυκιά, πιο χορταστική και πιο δροσερή τη δουλειά και τα βράδια μας, καθώς και στον μεγάλο χορηγό μας, την Coca-Cola που συνυπήρξε με το περιεχόμενο του SPORT 24.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ