ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η 23άδα της Γαλλίας

Η 23άδα της Γαλλίας

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ανακοίνωσε την 23άδα της Γαλλίας για το Μουντιάλ 2014 και 7 αναπληρωματικούς. Όπως αναμενόταν δεν είναι στην λίστα οι Σαμίρ Νασρί και Τζιμπρίλ Σισέ

Οι κακές σχέσεις του Σαμίρ Νασρί με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ άφησαν τελικά εκτός Μουντιάλ 2014 τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που αναμενόταν, όπως και το ότι στις επιλογές δεν θα ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Εκτός έμειναν επίσης οι Ερίκ Αμπιντάλ και Γκαέλ Κλισί, οι οποίοι δεν είναι ούτε στην λίστα με τους 7 αναπληρωματικούς.

Για αριστερό μπακ πίσω από τον Πατρίς Εβρά προτιμήθηκε ο Λουκάς Ντιν της Παρί Σεν-Ζερμέν, ενώ στους 23 είναι ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Η 23άδα της Γαλλίας:

Τερματοφύλακες

Ουγκό Λορίς (Τότεναμ), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ), Μικαέλ Λαντρό (Μπαστιά)

Αμυντικοί

Ραφαέλ Βαράν (Ρεάλ), Μαμαντού Σακό (Λίβερπουλ), Ματιέ Ντεμπουσί (Νιούκαστλ), Λοράν Κοσιελνί και Μπακαρί Σανιά (Άρσεναλ), Λουκάς Ντιν (Παρί Σεν-Ζερμέν), Ελιακίμ Μανγκαλά (Πόρτο), Πατρίς Εβρά (ManUtd)

Μέσοι

Γιοάν Καμπάγ και Μπλεζ Ματουιντί (Παρί Σεν-Ζερμέν), Πολ Πογκμπά (Γιουβέντους), Μουσά Σισοκό (Νιούκαστλ), Κλεμέν Γκρενιέ (Λιόν), Ριό Μαβουμπά (Λιλ), Ματιέ Βαλμπουενά (Μαρσέιγ), Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν), Αντουάν Γκριεζμάν (Σοθιεδάδ)

Επιθετικοί

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ), Ολιβιέ Ζιρού (Αρσενάλ), Λοΐκ Ρεμί (Νιούκαστλ)

*η λίστα των 7 αναπληρωματικών: Στεφάν Ρουφιέ, Λοΐκ Περέν και Μπενουά Τρεμουλινάς (Σεντ-Ετιέν), Ρεμί Καμπελά (Μονπελιέ), Μαξίμ Γκοναλόν και Αλεσάντρ Λακαζέτ (Λιόν), Μοργκάν Σνιντερλέν (Σαουθάμπτον)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ