ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ιδανική 11άδα του Μουντιάλ 2014

Η ιδανική 11άδα του Μουντιάλ 2014

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει τις επιλογές του για την ιδανική 11άδα του Μουντιάλ 2014, ενώ την συμπληρώνει επιλέγοντας την κορυφαία 23άδα της διοργάνωσης

Πέντε Γερμανοί, τρεις Ολλανδοί, δύο Αργεντινοί και ένας Κολομβιανός συνθέτουν την ιδανική 11άδα του Μουντιάλ 2014, σύμφωνα με το Sport24.gr.

Νόιερ στο τέρμα, στόπερ οι Χούμελς και Φλάαρ, δεξιά στην άμυνα ο Λαμ και αριστερά ο Μπλιντ. Αμυντικό χαφ ο Μαστσεράνο και δίπλα του ο Σβάινσταϊγκερ, επιτελικός μέσος ο Χάμες Ροντρίγκες και στην τριάδα της επίθεσης (αν και χωρίς επιθετικό) οι Μέσι, Τόμας Μίλερ και Ρόμπεν.

Η ιδανική 11άδα του Μουντιάλ 2014

Οι υπόλοιποι 12 της 23άδας

Είδαμε παραπάνω την κορυφαία 11άδα, χωρίς κλασικό στράικερ. Παρακάτω υπάρχει η καλύτερη 23άδα, στην 11άδα προστίθενται δηλαδή άλλοι 12 παίκτες.

Στην θέση του τερματοφύλακα δεν γινόταν να χωρέσουν οι Γκιγιέρμο Οτσόα και Κλαούντιο Μπράβο, καθώς οι Κέιλορ Νάβας και Τιμ Χάουαρντ ήταν αδύνατο να μην είναι στην 23άδα πίσω από τον Νόιερ (αν η Γερμανία δεν είχε πάρει το τρόπαιο ο Χάουαρντ ίσως ήταν και βασικός).

Γκαράι και Τιάγκο Σίλβα συμπληρώνουν την 4άδα των στόπερς, ο διαχωρισμός σε επιθετικούς και μέσους είναι δύσκολος, ενώ δεν χώρεσαν τελικά παίκτες όπως οι Τζανκάρλο Γκονσάλες (Κόστα Ρίκα / στόπερ), Τζερμέιν Τζόουνς (ΗΠΑ), Κέβιν Ντε Μπράινε (Βέλγιο), Έκτορ Ερέρα (Μεξικό), Κλιντ Ντέμπσεϊ (ΗΠΑ) και Ασαμόα Τζαν (Γκάνα).

Αναλυτικά η 23άδα

Τερματοφύλακες

Μάνουελ Νόιερ (Γερμανία), Τιμ Χάουαρντ (ΗΠΑ), Κέιλορ Νάβας (Κόστα Ρίκα)

Αμυντικοί

Ματς Χούμελς (Γερμανία), Ρον Φλάαρ (Ολλανδία), Εσεκιέλ Γκαράι (Αργεντινή), Τιάγκο Σίλβα (Βραζιλία), Φίλιπ Λαμ (Γερμανία), Ντάλεϊ Μπλιντ (Ολλανδία), Φάμπιαν Τζόνσον (ΗΠΑ)

Μέσοι

Χαβιέρ Μαστσεράνο (Αργεντινή), Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ (Γερμανία), Πολ Πογκμπά (Γαλλία), Τόνι Κρόος (Γερμανία), Χάμες Ροντρίγκες (Κολομβία), Ματιέ Βαλμπουενά (Γαλλία), Χουάν Κουαδράδο (Κολομβία)

Επιθετικοί

Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή), Άριεν Ρόμπεν (Ολλανδία), Τόμας Μίλερ (Γερμανία), Νεϊμάρ (Βραζιλία), Καρίμ Μπενζεμά (Γαλλία), Ρόμπιν φαν Πέρσι (Ολλανδία)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ