ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκάφα...Σκολάρι

Γκάφα...Σκολάρι

Σε μια απίστευτη γκάφα υπέπεσε, μετά από ερώτηση-"παγίδα" Βραζιλιάνων δημοσιογράφων, ο Φελιπάο Σκολάρι καθώς μαρτύρησε τους 8 από τους 23 που θα κληθούν για το Μουντιάλ.

Οι Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας, ποιοι θα μπορούσαν να είναι οι πιθανοί αρχηγοί της "Σελεσάο", εκείνος άρχισε να απαριθμεί μέχρι που κατάλαβε την γκάφα του...και σταμάτησε.

"Ήδη επιλέχθηκαν ο Νταβίντ Λουίζ (παύση)...λοιπόν θα πρέπει να είναι προσκεκλημένος, όχι; Πάμε, λοιπόν: Μέχρι την τελική κλήση οι αρχηγοί μου θα είναι οι Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Ζούλιο Σέζαρ και Φρεντ.Με αυτούς μίλησα πιο δυνατά κατά την διάρκεια των παιχνιδιών που δώσαμε" . Μετά επιβεβαίωσε και τα ονόματα των Όσκαρ, Ραμίρεζ, Ουίλιαν και Παουλίνιο, ανάμεσα στους κληθέντες

Μάλιστα σε επερώτηση που του έγινε απάντησε: "Μίλησα με πέντε παίκτες στο Λονδίνο και είχα μια αυτοπεποίθηση για αυτούς. Θα είναι στην ομάδα μου."

Και συνέχισε: "Δεν έχω καμία αμφιβολία αλλά θα περιμένω να τελειώσουν τα πρωταθλήματα. Ούτε η γυναίκα μου (ανέφερε και όλο το τεχνικό επιτελείο αναλυτικά) δεν ξέρει την λίστα. Αλλά δεν θα έχει πολλά νέα πρόσωπα"

Το ακούσιο της αποκάλυψης, μάλιστα, ερευνάται από ορισμένα Βραζιλιάνικα ΜΜΕ, καθώς ο Φελιπάο Σκολάρι, είχε αποκαλύψει του αρχηγούς για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, το οποίο κατέκτησε με την Βραζιλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ