ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γερμανοί ζητούν αλλαγή ωραρίου λόγω Μουντιάλ

Γερμανοί ζητούν αλλαγή ωραρίου λόγω Μουντιάλ

Δύο μεγάλα γερμανικά συνδικάτα προτείνουν την αλλαγή του εργασιακού ωραρίου την περίοδο του Μουντιάλ λόγω της διαφοράς ώρας με την Βραζιλία.

Η Εθνική Γερμανίας είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί μαζί με την οικοδέσποινα Βραζιλία, για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τα συνδικάτα της χώρας προτείνουν την καθυστέρηση έναρξης των συναλλαγών λόγω της διαφοράς της ώρας με την διοργανώτρια χώρα που θα αναγκάζει του Γερμανούς να κάθονται ξύπνιοι μέχρι τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με την έγκυρη γερμανική εφημερίδα "Bild" τα συνδικάτα στους τομείς των κατασκευών και ενέργειας προσπαθούν να επιτύχουν συμφωνία ανάμεσα σε εργαζόμενους και εργοδότες προκειμένου άπαντες να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί είναι ότι σίγουρα τα παιχνίδια θα διεξάγονται μετά την δεκάτη ώρα Γερμανίας μετά μεσημβρίας, ώρα κοινής ησυχίας δηλαδή στην χώρα.

Το συμβούλιο Υπουργών, προεδρεύουσας της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για τροποποίηση και ελαστικοποίηση των κανόνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ