ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαν Χάνεγκεμ κατά Σνάιντερ και Φαν ντερ Φάαρτ

Φαν Χάνεγκεμ κατά Σνάιντερ και Φαν ντερ Φάαρτ

Λάβρος εμφανίστηκε κατά των Γουέσλεϊ Σνάιντερ και Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ ο Βίλεμ φαν Χάνεγκεμ, ο οποίος τα έβαλε και με τον Ρενέ φαν ντερ Γκιμπ. Διαβάστε τους λόγους του ξεσπάσματός του.

Άκρως καυστικός ήταν στη στήλη του στην εφημερίδα "Algemeen Dagblad" ο Βίλεμ φαν Χάνεγκεμ, πρώην Ολλανδός διεθνής, με τους Γουέσλεϊ Σνάιντερ και Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ.

Ο πρώην τεχνικός της Φέγενοορντ κατηγόρησε τους δύο σταρ πως κοιτάζουν μόνο το προσωπικό τους συμφέρον, ενώ επεσήμανε πως αμφότεροι φοβούνται τους νεαρούς ταλαντούχους Ολλανδούς που περιμένουν την ευκαιρία τους.

"Άτομα όπως οι Σνάιντερ και Φαν ντερ Φάαρτ, οι οποίοι είναι κακοί παίκτες, εξακολουθούν να ασχολούνται μόνο με τον εαυτό τους. Με όλο τον σεβασμό προς τους δύο, αν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το 2014, τότε θα παίξουν όπως συνήθως. Ωστόσο, θα πρέπει να παραμείνουν σε πολύ υψηλό επίπεδο και να παίζουν με τους υπόλοιπους. Πιέζουν τους εαυτούς τους, επειδή φοβούνται τους ταλαντούχους παίκτες που έρχονται".

Επιπλέον, εξαπέλυσε πυρά και κατά του πρώην διεθνή Ρενέ φαν ντερ Γκιμπ, ο οποίος είπε στην ολλανδική τηλεόραση πως ο Ζαν-Πολ Μπούτιους δεν καλείται στην εθνική λόγω του νεαρού της ηλικίας του: "Άκουσα πως ο Φαν ντερ Γκιμπ είπε στην τηλεόραση ότι ο Μπούτιους είναι πολύ μικρός.

Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι; Οι νεαροί παίκτες θα έπρεπε να συμμετέχουν στις προπονήσεις κατ’ εμέ, ακόμα και σε κάποια παιχνίδια. Ο Μπούτιους θα μπορούσε να αγωνιστεί κόντρα στην Εσθονία για να βελτιωθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ