ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απολογείται στη Δούμα ο Καπέλο

RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JUNE 22:  Head coach Fabio Capello of Russia gestures during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group H match between Belgium and Russia at Maracana on June 22, 2014 in Rio de Janeiro, Brazil.  (Photo by Shaun Botterill - FIFA/FIFA via Getty Images)
RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JUNE 22: Head coach Fabio Capello of Russia gestures during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group H match between Belgium and Russia at Maracana on June 22, 2014 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Shaun Botterill - FIFA/FIFA via Getty Images) FIFA VIA GETTY IMAGES

Η κάκιστη παρουσία της εθνικής Ρωσίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, φέρνει τον Φάμπιο Καπέλο ενώπιον του κοινοβουλίου της χώρας προκειμένου να απολογηθεί.

Η εθνική Ρωσίας απογοήτευσε με την παρουσία της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας καθώς αποκλείστηκε ήδη από τη φάση των ομίλων και ο υπεύθυνος γι' αυτό το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ιταλό ομοσπονδιακό τεχνικό, Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος και κλήθηκε να απολογηθεί ενώπιον του ρωσικού κοινοβουλίου για τα πεπραγμένα της ομάδας του.

Όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, η αρμόδια επιτροπή της ρωσικής Δούμας αποφάσισε να καλέσει τον Φάμπιο Καπέλο αλλά και τους υπευθύνους του Υπουργείου Αθλητισμού και της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αντίστοιχα, προκειμένου όλοι να απολογηθούν για την απογοητευτική πορεία της εθνικής Ρωσίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ