ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ράκιτιτς: ''Μου αρέσει ο Καρίσο, αλλά έχω γυναίκα"

Ράκιτιτς: ''Μου αρέσει ο Καρίσο, αλλά έχω γυναίκα"

Ο Ίβαν Ράκιτιτς μίλησε στην Βραζιλία για πρώτη φορά για το φιλί με τον Ντανιέλ Καρίσο στον τελικό του Europa League δίνοντας τις δικές του εξηγήσεις.

Η εικόνα του φιλιού ανάμεσα στον Ίβαν Ράκιτιτς και τον Ντανιέλ Καρίσο στα πανηγύρια για την κατάκτηση του Europa League στον τελικό απέναντι στην Μπενφίκα έκανε τον γύρο του κόσμου, ωστόσο, ο Κροάτης μέσος ξεκαθάρισε τα πράγματα επί βραζιλιάνικου εδάφους.

Μέχρι τώρα οι συνεντεύξεις Τύπου της εθνικής Κροατίας διέπονταν από αυστηρό πρωτόκολλο, ωστόσο ο Ίβαν Ράκιτιτς το έσπασε, απαντώντας σε ερωτήσεις που του έγιναν για το φιλί με τον Ντανιέλ Καρίσο μετά τον τελικό του Europa League.

"Δεν μπορώ να σας αλλάξω τις εντυπώσεις που έχετε. Αλλά είναι ξεκάθαρο, ότι έχω γυναίκα. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σκληρό με πολλά συναισθήματα.

Ρώτησα μετά με το παιχνίδι τι συνέβη και ο Ντανιέλ μου είπε ότι ήταν τόσο χαρούμενος. Είναι φυσιολογικό κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να καταλάβει.

Ένας τελικός απαιτεί πολλά από έναν αθλητή όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και πνευματικά. Δεν ξέρεις τι υπάρχει στο μυαλό του καθενός. Μου αρέσει ο Καρίσο , αλλά έχω γυναίκα, Είμαι παντρεμένος.", δήλωσε ο Ράκιτιτς εξηγώντας το περιστατικό.

Ράκιτιτς: ''Μου αρέσει ο Καρίσο, αλλά έχω γυναίκα"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ