ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γυμνή μπροστά στη Βουλή αν περάσει η Ελλάδα!

Γυμνή μπροστά στη Βουλή αν περάσει η Ελλάδα!

Πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών υποσχέθηκε να τα πετάξει όλα στην Πλατεία Συντάγματος με φόντο την Βουλή εάν η Εθνική μας προκριθεί στους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Μαρία Αλεξάνδρου, πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, δηλώνει στην "Espresso" κολλημένη με την μπάλα και την Εθνική Ελλάδας σε σημείο του να τα πετάξει όλα για χάρη της εάν περάσει στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Και όχι σε οποιοδήποτε μέρος αλλά στην πλατεία Συντάγματος με φόντο την Βουλή, όπως φωτογραφίζεται για την εφημερίδα.

"Αν η εθνική μας καταφέρει να περάσει από τον όμιλο στο Μουντιάλ, εγώ θα κάνω στριπτίζ στο Σύνταγμα! Θα το κάνω και μακάρι να λειτουργήσει σαν γούρι. Η Μαρία ο,τι υπόσχεται το κάνει και δεν αλλάζει γνώμη μετά. Αν κερδίσουμε θα μείνω στο Σύνταγμα όπως με γέννησε η μαμά μου! Διαφορετικά, καλή καρδιά", δηλώνει χαρακτηριστικά.

Είχε μάλιστα να κάνει και ένα σχόλιο για την πρεμιέρα: "Η Εθνική μας δεν μπήκε στο πνεύμα του αγώνα από το ξεκίνημα, και το πλήρωσε. Προσπάθησε μετά να το ισορροπήσει, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, κάτι που αποτελεί το μεγάλο της πρόβλημα. Ο αγώνας με την Κολομβία είναι ένα καλό χαστούκι για να τα πάμε καλύτερα. Εγώ πάντως έτσι και τ΄ αγόρια μας καταφέρουν να προκριθούν, θα γδυθώ στην πλατεία Συντάγματος".

Γυμνή μπροστά στη Βουλή αν περάσει η Ελλάδα!

Πηγή: Espresso

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ