ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"4άρα" η Γαλλία, γκολάρες ο Ζιρού

"4άρα" η Γαλλία, γκολάρες ο Ζιρού

Η Γαλλία νίκησε με 4-0 τη Νορβηγία σε φιλικό στο Παρίσι, με κορυφαίο τον Βαλμπουενά και τον Ζιρού να πετυχαίνει δύο γκολάρες (videos)

Η Γαλλία νίκησε με 4-0 τη Νορβηγία στο Παρίσι, πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση στο πρώτο της φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ 2014.

Λορίς, Βαράν, Σανιά, Ριμπερί και Μπενζεμά απουσίαζαν για τους "τρικολόρ", οι οποίοι είχαν πρωταγωνιστή τον Ματιέ Βαλμπουενά, με τον άσο της Μαρσέιγ να κάνει τρεις ασίστς.

Έκανε και τις δύο στα τέρματα του Ζιρού, με το πρώτο στο 51' (2-0) να είναι τρομερό σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ και το δεύτερο στο 69' (4-0) με κεφαλιά ήταν επίσης εντυπωσιακό.

Το σκορ είχε ανοίξει ο Πολ Πογκμπά στο 15' με κεφαλιά από σέντρα του Βαλμπουενά, ενώ το 3ο γκολ το πέτυχε ο Ρεμί από μπαλιά του Ντεμπουσί.

ΓΑΛΛΙΑ: Ρουφιέ, Ντεμπουσί, Κοσιελνί, Σακό, Εβρά (46' Ντιν), Καμπάγ (80' Καμπελά), Πογκμπά (46' Μουσά Σισοκό), Ματουιντί, Βαλμπουενά (70' Γκρενιέ), Γκριεζμάν (65' Ρεμί), Ζιρού.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Νίλαντ, Λίνες (91' Ρίνγκσταντ), Χάνγκελαντ, Νόρντβεϊτ, Χέγκλι, Τετέι (72' Κόνραντσεν), Γένσεν (57' Μπράατεν), Γιόχανσεν, Ντέλι (77' Σάμουελσεν), Κινγκ (63' Νίλσεν), Ελιουνουσί (72' Βάλον Μπερίσα).

Γαλλία - Νορβηγία 4-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ