ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μισίμοβιτς: "Μαζί στο Μουντιάλ"

firo :   03.06.2010
Fussball, Fußball, Nationalmannschaft, Deutschland,
Testspiel, Freundschaftsspiel, WM-2010
GER , Deutschland - Bosnien-Herzegowina  3:1
Einzelaktion Zvjezdan MISIMOVIC, Bosnien
firo : 03.06.2010 Fussball, Fußball, Nationalmannschaft, Deutschland, Testspiel, Freundschaftsspiel, WM-2010 GER , Deutschland - Bosnien-Herzegowina 3:1 Einzelaktion Zvjezdan MISIMOVIC, Bosnien PICTURE-ALLIANCE / AUGENKLICK/FI

Ο Σβιέζνταν Μισίμοβιτς δηλώνει ότι Ελλάδα και Βοσνία θα προκριθούν στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Σβιέζνταν Μισίμοβιτς μπορεί να είχε θεωρηθεί πριν τον αγώνα με την Ελλάδα ως ανέτοιμος ωστόσο αυτό δεν φάνηκε μέσα στο γήπεδο.

Ηταν από τους καθοριστικούς παίκτες της Βοσνίας στη νίκη επί της Εθνικής μας. Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε ότι πιστεύει στην ομάδα του και σε πρόκριση τόσο της Βοσνίας όσο και της Ελλάδας στα τελικά του Μουντιάλ.

" Δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα. Υπάρχουν ακόμα πολλά ματς στον όμιλο. Πλέον, έχουμε ένα προβάδισμα αλλά δεν είναι δα και τόσο μεγάλο που να λέμε ότι έχει τελειώσει η πρόκριση. Έχω πάντως πίστη στις δυνατότητες της ομάδα μου και θεωρώ ότι στο φινάλε θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Για μας όλα απέναντι στην Ελλάδα πήγαν καλά, όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Πιάσαμε σπουδαία απόδοση και νικήσαμε δίκαια. Δεν ήθελα να μιλήσω για το τι δεν πήγε καλά στην Ελλάδα. Να δείτε που στο φινάλε με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα βρεθούμε και οι δύο στο Μουντιάλ. Το θέλω και το εύχομαι να γίνει αυτό γιατί έχω καλούς φίλους στην Ελλάδα, όπως ο Φάνης Γκέκας και ο Άγγελος Χαριστέας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ