ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έβγαλαν... νοκ άουτ τον Νεϊμάρ

Έβγαλαν... νοκ άουτ τον Νεϊμάρ

Δυο φίλοι της Βραζιλίας βρέθηκαν στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας ενόψει του αγώνα με την Κολομβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ και μετά το τέλος της την... έπεσαν στον Νεϊμάρ αγκαλιάζοντας τον και ρίχνοντας τον στο έδαφος. (VIDEO)

Η ανοιχτή προπόνηση της Βραζιλίας ενόψει του αγώνα των προκριματικών με την Κολομβία μόλις έχει τελειώσει και δυο δεκάδες φίλοι της "σελεσάο" μπαίνουν μέσα στο γήπεδο. Δυο εξ αυτών όμως έχουν βάλει... μεγάλο στόχο. Να μπορέσουν να βρεθούν δίπλα στον Νεϊμάρ και τα καταφέρνουν.

Αφού ξεπέρασαν όσους σεκιούριτι βρήκαν μπροστά τους έπεσαν με ορμή πάνω στην αγκαλιά του Βραζιλιάνου άσου και τον έβγαλαν... νοκ άουτ ρίχνοντας τον κάτω στο χορτάρι. Ο Νεϊμάρ έδειξε να μην ενοχλείται ζητώντας από τους σεκιούριτι να αφήσουν τους δυο οπαδούς και να μην τους απομακρύνουν.

Να θυμίσουμε ότι η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Κολομβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ με την "σελεσάο" να προέρχεται από νίκη κόντρα στο Εκουαδόρ ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση του ομίλου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ