ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτοτρολάρεται ο Μπατσουαγί: "Ηξερα ότι την είχα γαμ......."

Αυτοτρολάρεται ο Μπατσουαγί: "Ηξερα ότι την είχα γαμ......."

Ο Μιτσί Μπατσουαγί είδε το video με το blooper του στο ματς με την Αγγλία και το διασκέδασε με δύο φοβερά tweets λίγο ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης (VIDEO).

Ήταν το 58ο λεπτό της αναμέτρησης με την Αγγλία, όταν στους πανηγυρισμούς για το 0-1 του Βελγίου από το φοβερό γκολ του Γιανουζάι ο Μιτσί Μπατσουαγί σούταρε τη μπάλα, εκείνη βρήκε στο κάθετο δοκάρι και επέστρεψε στο πρόσωπό του για να γίνει ο νεαρός επιθετικός αμέσως viral.

Κι ενώ οι φίλοι του ποδοσφαίρου ακόμη γελούν βλέποντας το replay, το ίδιο κάνει και ο ποδοσφαιριστής του Βελγίου που λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς ξέσπασε σε γέλια στο Twitter: " Χαχαχα ήξερα ότι την είχα γαμ..... τη στιγμή που είδα τις ειδοποιήσεις στο προφίλ μου. Γιατί είμαι τόσο ανόητος ρε φίλε. Οι χαζομάρες πονούν" έγραψε και διασκέδασε κι αυτός βλέποντας ξανά και ξανά το video.

Δύο λεπτά μετά, έγραψε και νέο tweet στο οποίο είχε βάλει το περιβόητο video, λέγοντας πως: " Οι πανηγυρισμοί στο Fortnite είναι τόσο υπερτιμημένοι, που έπρεπε να δημιουργήσω κάτι νέο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ