ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άνδρες! Αυτό το Μουντιάλ θα το δείτε στο Σπίτι μας

Iceland soccer fans in a bar in Reykjavik, Iceland, Friday, Dec. 1, 2017, watch the 2018 soccer World Cup draw taking part in Moscow. Argentina will be the opponent for Icelandâs debut as the smallest nation ever to play at a World Cup finals tournament. (AP Photo/David Keyton)
Iceland soccer fans in a bar in Reykjavik, Iceland, Friday, Dec. 1, 2017, watch the 2018 soccer World Cup draw taking part in Moscow. Argentina will be the opponent for Icelandâs debut as the smallest nation ever to play at a World Cup finals tournament. (AP Photo/David Keyton) AP

Δέκα υπέροχα ποδοσφαιρικές βραδιές περιμένουν τους αναγνώστες του Sport24.gr και του Oneman.gr χάρη στο NIVEA MEN. Πού; Μα φυσικά στο Σπίτι της 24MEDIA το οποίο θα έχει μεταμορφωθεί σε ένα μεγάλο escape room.

Όπως θα έχεις ήδη καταλάβει από την ποδοσφαιρική σεζόν που φτάνει στο φινάλε της, δεν έχουμε καλύτερο από το να παρακολουθούμε παιχνίδια ποδοσφαίρου από την άνεση του καναπέ του Σπιτιού της 24MEDIA. Για κάτι τέτοιες βραδιές φτιάχτηκε αυτό το Σπίτι κι έτσι δεν θα μπορούσαμε και στο Μουντιάλ παρά να κάνουμε ακριβώς αυτό. Να σας υποδεχτούμε για μαγικές ποδοσφαιρικές βραδιές.

Με μία σημαντική διαφορά όμως. Πάρε μια γεύση στο βίντεο και επανερχόμαστε:

Οκτώ αναγνώστες σε κάθε έναν από τους αγώνες, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Σπίτι για να απολαύσουν τον αγώνα και να ζήσουν μαζί με δημοσιογράφους του Ομίλου μας μία μοναδική εμπειρία.

Ξεκινάμε με τον αγώνα Πορτογαλία - Ισπανία την Παρασκευή 15/06.

Για να φτάσεις όμως στο σαλόνι που θα σε περιμένει φαγητό, μπίρα και φυσικά ο μεγάλος αγώνας κάθε αγωνιστικής ημέρας που θα βρεθούμε στο Σπίτι με το NIVEA MEN, θα πρέπει πρώτα να περάσεις από όλα τα δωμάτια του Σπιτιού και να λύσεις μαζί με τους άλλους καλεσμένους κάποιους γρίφους.

Μην ανησυχείς. Δεν θα σε παιδέψουμε πολύ. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας και έχουν και ποδοσφαιρικές ερωτήσεις, ίσα ίσα για να σε ψήσουμε περισσότερο για τον αγώνα που θα ακολουθεί. Για να περάσουμε φανταστικά παρέα πριν καν σφυρίξει ο διαιτητής την σέντρα.

Από τη μεριά μας είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που σε αυτές τις βραδιές ποδοσφαίρου, προσθέσαμε αυτά τα χαρακτηριστικά του Escape Room. Γιατί παρέα με το Nivea Men σχεδιάσαμε γρίφους που είναι για όλη την παρέα και θα ανεβάσουν πολλά επίπεδα το θέμα ψυχαγωγία σε μία μουντιαλική ποδοσφαιρική βραδιά.

Και η ανταμοιβή σου αν λύσεις τους γρίφους; Ω είναι ωραία στο Σαλόνι μας. Εκεί θα σε περιμένει μία βραδιά με κάποιον δημοσιογράφο του Sport24.gr για ατέλειωτη ποδοσφαιρική κουβέντα, χορταστικά burger για να διαλέξεις το δικό σου αγαπημένο, μπίρα, αναψυκτικά και φυσικά όσα έχει το Σπίτι μας να προσφέρει για να μαξιμάρει τη διασκέδασή σου.

Μην χάσεις την ευκαιρία να δεις κάποιον από τους 10 αγώνες που θα παρακολουθήσουμε σε αυτό το Μουντιάλ με το NIVEA MEN. Οι γρίφοι και το Σπίτι μας, σε περιμένουν.

Δήλωσε συμμετοχή για τον αγώνας της Πορτογαλίας με την Ισπανία, αυτή την Παρασκευή 15/06.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ