ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλη μπάλα στους τελικούς της Β. Ελλάδας

Μεγάλη μπάλα στους τελικούς της Β. Ελλάδας
GSIAM

Με νίκη των ομάδων της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Coca-Cola Cup στην Β. Ελλάδα. Οι περιφερειακοί τελικοί, που έγιναν την Κυριακή, είχαν έντονο συναγωνισμό, και αυξημένο βαθμό δυσκολίας λόγω και των καιρικών συνθηκών.

Παρόλα αυτά, όλα τα παιδιά, που είχαν προκριθεί στην τελική φάση, τα έδωσαν όλα, έπαιξαν μεγάλη μπάλα και δικαίωσαν τη φήμη του Coca-Cola Cup. Δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία το κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5. Οι συγκινήσεις που προσφέρει είναι μοναδικές.

Το Coca-Cola Cup είναι ένα τουρνουά με φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα. Απόδειξη οι επαναλαμβανόμενες συμμετοχές των ομάδων από χρόνο σε χρόνο. Στη Θεσσαλονίκη, έπαιξαν μπάλα οι παρέες και θριάμβευσε το ευ αγωνίζεσθαι, που διαπνέει το τουρνουά σε όλες τις πόλεις τις οποίες επισκέπτεται.

Από τους τελικούς της Β.Ελλάδας σημειώνεται ότι:

Μεγάλη μπάλα στους τελικούς της Β. Ελλάδας
GSIAM


  • Οι παίκτες της ομάδας “Μαύρα Πιστόλια” που κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κατηγορία 15-16 ετών, ήταν όλοι γεννημένοι το 2002. Ένα χρόνο μικρότεροι.

  • Το ίδιο ισχύει και για τους “Μπαλτάδες” που αν και μικρότεροι (γεννηθέντες το 2000) έπαιξαν στην κατηγορία 17-19 ετών.

  • Ο Σιδηρόπουλος του Αλκοολικού Αστέρα πέτυχε πέντε γκολ στον τελικό της κατηγορίας 13-14 ετών. Ο Παυλίδης από τους Μπαλτάδες ήταν δεύτερος με 4 γκολ (κατηγορία 17-19 ετών).

  • Μια από τις σπάνιες φορές, ολοκληρώθηκαν οι αγώνες χωρίς σε ένα παιχνίδι να έχουμε πέναλτι και υπήρξε νικητής στην κανονική διάρκεια των αγώνων

  • Οι καλύτεροι της περιφέρειας Βορείου Ελλάδος :

Κατηγορία 13-14 ετών : Αλκοολικός Αστέρας ( Θεσσαλονίκη)

Κατηγορία 15-16 ετών : Μαύρα Πιστόλια ( Θεσσαλονικη)

Κατηγορία 17-19 ετών : Μπαλτάδες ( Θεσσαλονίκη)

Και οι τρεις ομάδες προκρίθηκαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους με το Coca-Cola Cup για τον Μάϊο και την τελική φάση του τουρνουά στην Αθήνα.

Σε Λάρισα και Τρίκαλα η συνέχεια

Η συνέχεια του Coca-Cola Cup θα δοθεί σε Λάρισα και Τρίκαλα. Το σαββατοκύριακο 25 και 26 Φεβρουαρίου, έχουμε διπλή διοργάνωση, στην πρώτη επίσκεψη του τουρνουά στην Κεντρική Ελλάδα. Στη Λάρισα οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις Baraze (2ο χλμ, Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης, παλαιά εθνική, Λάρισα) και στα Τρίκαλα στο Athletic Park Καρακούσης (7o χλμ, Ε.Ο Τρικάλων-Καλαμπάκας)

Το πρόγραμμα της Περιφέρειας, περιλαμβάνει ακόμη ένα σαββατοκύριακο στη Λάρισα (4-5/3) και δυο στο Βόλο (11-12/3 και 18-19/3) πριν διεξαχθούν οι τελικοί της, στις 2 Απριλίου.

Μεγάλη μπάλα στους τελικούς της Β. Ελλάδας

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν “όλα για την μπάλα”, χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια.

Μπείτε και εσείς στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media :

FACEBOOK : facebook.com/CopaCocaCola.gr

TWITTER : twitter.com/CocaColaCupGR

YOUTUBE : com/user/CCCGreece

Επικοινώνησε με την γραμματεία του τουρνουά στο [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ