ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: Ακαδημίες Πούσκας - Παναθηναϊκός

LIVE: Ακαδημίες Πούσκας - Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Οι έφηβοι του Παναθηναϊκού ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά που γίνεται στη μνήμη του Φέρεντς Πούσκας το οποίο μπορείτε να δείτε με LIVE STREAMING

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά του Πούσκας η ομάδα των Εφήβων του Παναθηναϊκού γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την ακαδημία Πούσκας.

Οι πράσινοι πλήρωσαν το ότι έμειναν με 10 παίκτες ύστερα από πολύ αυστηρή αποβολή του Ζήκου στο 24' και αγωνίστηκαν για 56 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Φραντζέσκου ήταν καλύτεροι έφτασαν στην ισοφάριση και μετά μια αδράνεια της άμυνας οδήγησε στο 2-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του έψαξε στα ίσια την ισοφάριση παρά το ότι έπαιζε με δέκα παίκτες αλλά δεν τα κατάφερε χάνοντας μια δυο καλές ευκαιρίες.

Η ανασκόπηση του αγώνα

7' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να ανοίξει το σκορ όταν σε μια βαθιά μπαλιά από την άμυνα ο Μεράι κυνήγησε την φάση ο γκολκίπερ συγκρούστηκε με έναν αμυντικό έχασε την μπάλα και ο επιθετικός των πράσινων σούταρε έξω από την περιοχή χωρίς να βλέπει με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

12' Δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ από μακριά για την ακαδημία Πούσκας. Η μπάλα πέρασε δεν την βρήκε κανείς κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Βασίλα και η άμυνα των πράσινων απομάκρυνε.

24' Το 1-0 για την ακαδημία του Πούσκας μετά από αυστηρό πέναλτι και ακόμα πιο αυστηρή αποβολή του Ζήκου που υπέδειξε ο διαιτητής. Εύστοχη η εκτέλεση και οι πράσινοι βρίσκονται πίσω στο σκορ.

28' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να φέρει το ματς στα ίσια. Μετά από ωραία ενέργεια από τα δεξιά η μπάλα γύρισε στον Λάμπρο ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ.

30 Το 1-1. Ο Παναθηναϊκός ισοφαρίζει με πολύ όμορφο γκολ του Χατζηγιοβάννη ο οποίος από τα δεξιά με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στο απέναντι γάμα.

34' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό με τον Παπανικολάου να παίρνει την θέση του Λάμπρου. Ο νεαρός επαγγελματίας είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού πριν την έναρξη του τουρνουά και η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη.

37' Το 2-1. Προβάδισμα και πάλι για την ακαδημία Πούσκας. Σε ένα σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Βασίλα κανείς δεν ακολούθησε την μπάλα και από κοντά με κεφαλιά ο επιθετικός της ακαδημίας Πούσκας έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

43' Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Παπανικολάου χάνει μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει καθώς σε τετ α τετ με τον γκολκίπερ σουτάρει πάνω του.

46' Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ για τον Παναθηναϊκό αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων θα αποκρούσει.

59' Νέο καλό φάουλ για τους πράσινους και νέα εξαιρετική επέμβαση του γκολκίπερ της Ακαδημίας Πούσκας

Ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει με το τριφύλλι να διατηρεί την κατοχή αλλά τις πολλές αλλαγές να έχουν επηρεάσει καθώς το ματς σταματάει κάθε λίγο και λιγάκι.

Παναθηναϊκός: Βασίλας, Στρατήγης, Ζήκος, Σερβιλάκης (Σάμιος), Μπαλατσούρας, Χρυσικός, Μίνγκος, Τουρούκης,Χατζηγιοβάννης (Πίσπας), Λάμπρου (34' Παπανικολάου), Μεράι (Θεοχάρης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ