ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE Streaming: Ποδόσφαιρο για τη Φιλία 2017

LIVE Streaming: Ποδόσφαιρο για τη Φιλία 2017

Το Διεθνές Παιδικό Κοινωνικό Πρόγραμμα «Ποδόσφαιρο για τη Φιλία» 2017, είναι μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες διοργανώσεις κοινωνικής ευθύνης για παιδιά, στην οποία συμμετέχουν 64 χώρες από την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, καθώς και τη Βόρεια και Νότια Αμερική.

Είναι η δεύτερη φορά που η χώρα μας, η Ελλάδα, λαμβάνει μέρος σε αυτή την σπουδαία διοργάνωση! Το πρόγραμμα υλοποιείται από την Gazprom, τον επίσημο συνεργάτη τηςFIFAκαι του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018.

Οι στόχοι του προγράμματος περιλαμβάνουν την ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου, τη διάδοση του αθλητισμού και του υγιεινού τρόπου ζωής στη νεολαία και την προώθηση της φιλίας μεταξύ των παιδιών από διαφορετικές χώρες.

Στο πλαίσιο της επίσημης έναρξης της 5ης (επετειακής) χρονιάς του Διεθνούς Παιδικού Κοινωνικού Προγράμματος «Ποδόσφαιρο για τη Φιλία» 2017, το Sport24.gr συμμετέχει στη ζωντανή μετάδοσητης Ανοικτής Κλήρωσης του προγράμματος, όπου οι νεαροί ποδοσφαιριστές από 64 χώρες – αγόρια και κορίτσια 12 ετών, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών με ειδικές ικανότητες, – θα σχηματίσουν8 διεθνείς μικτές Ομάδες Φιλίας, οι οποίες θα συμμετάσχουν την 1η Ιουλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για τη Φιλία 2017 στην Αγία Πετρούπολη.

LIVE Streaming: Ποδόσφαιρο για τη Φιλία 2017

Η Ανοιχτή Κλήρωση θα καθορίσει τη σύνθεση των συμμετεχόντων της κάθε ομάδας και τις θέσεις των παικτών για κάθε χώρα.

Οι ομιλητές της Ανοιχτής Κλήρωσης θα είναι

1.8 νεαροί προπονητές των διεθνών μικτών Ομάδων Φιλίας από τη Σλοβενία, τη Ρωσία, τη Σερβία, την Ελβετία, την Κίνα, την Πορτογαλία, την Ουκρανία και το Ηνωμένο Βασίλειο

2.Ο ανακηρυχθείς καλύτερος νεαρός δημοσιογράφος της Τέταρτης χρονιάς του προγράμματος

3.Denis Kazansky, αθλητικός σχολιαστής, παρουσιαστής της Ανοιχτής Κλήρωσης (Ρωσία)

4.Marco Kochbeck, αθλητικός σχολιαστής, παρουσιαστής της Ανοιχτής Κλήρωσης (Γερμανία)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ