COPA LIBERTADORES

Χωρίς γκολ Τίγκρες και Ρίβερ Πλέιτ

Χωρίς γκολ Τίγκρες και Ρίβερ Πλέιτ

Ισόπαλες χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Τίγκρες και Ρίβερ Πλέιτ στον πρώτο τελικό του Copa Libertadores 2015, έτσι η ομάδα της Αργεντινής έχει μικρό προβάδισμα με την ρεβάνς στο Μπουένος Άιρες (video)

Στον πρώτο τελικό του Copa Libertadores 2015 αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ Τίγκρες και Ρίβερ Πλέιτ, έτσι το ματς είναι σαν να μην έγινε ποτέ!

Αυτό διότι δεν μετρούν τα εκτός έδρας γκολ, έτσι κάθε ισοπαλία είναι ίδια. Η ομάδα της Αργεντινής δηλαδή έφυγε αλώβητη από το Μεξικό και τώρα σε μία εβδομάδα έχει την ρεβάνς στο Μπουένος Άιρες και είναι σα να διεξάγεται απλά ένας κανονικός τελικός (όχι δύο ματς δηλαδή), o οποίος όμως είναι στην έδρα της, το "Μονουμεντάλ".

Η Τίγκρες ήταν ελαφρώς καλύτερη και πιο επικίνδυνη επιθετικά, αλλά ουσιαστικά στο ματς δεν υπήρχε η μεγάλη ευκαιρία από καμία ομάδα.

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο στο ημίχρονο αντικατέστησε τους Ταμπαρέ Βιουδές και Ροντρίγκο Μόρα, δεν άλλαξε όμως κάτι επιθετικά για την Ρίβερ, η οποία πήγε το ματς εκεί που ήθελε. Έχει καλή άμυνα, κράτησε το μηδέν και τώρα το βράδυ της επόμενης Τετάρτης με τον κόσμο στο πλευρό της θέλει να κατακτήσει το Copa Libertadores για 3η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από 19 χρόνια.

ΤΙΓΚΡΕΣ: Γκουσμάν, Ισραέλ Χιμένες, Ζουνίνιο, Ούγκο Αγιάλα (41' Ρίβας), Χόρχε Τόρες, Αρέβαλο Ρίος (71' Ντουένιας), Γκουίντο Πισάρο, Νταμ, Νταμιάν Άλβαρες, Ραφαέλ Σόμπις, Ζινιάκ.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ: Μπαροβέρο, Μερκάδο, Μαϊδάνα, Ραμίρο Φούνες Μόρι, Βανχιόνι, Κρανεβίτερ, Πόνσιο (77' Λούτσο Γκονσάλες), Κάρλος Σάντσες, Βιουδές (46' Γκονσάλο "Πίτι" Μαρτίνες), Μόρα (46' Μπερτόλο), Αλάριο.

Χωρίς γκολ Τίγκρες και Ρίβερ Πλέιτ

Τίγκρες - Ρίβερ Πλέιτ 0-0

TAGS COPA LIBERTADORES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ