COPA LIBERTADORES

Πάλεψε σαν... Τίγκρες

Πάλεψε σαν... Τίγκρες

Η Ιντερνασιονάλ προηγήθηκε 2-0 στο 10', αλλά η Τίγκρες μείωσε και τελικά ηττήθηκε με 1-2, ήττα-επιτυχία, καθώς έπαιζε από το 58' με 10 παίκτες. Όλα ανοιχτά για τελικό (videos)

Η Τίγκρες ηττήθηκε από την Ιντερνασιονάλ στο Πόρτο Αλέγκρε, αλλά η ήττα δεν ήταν τελικά και τόσο πικρή.

Οι Βραζιλιάνοι επικράτησαν με 2-1 και έχουν μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του 2015 Copa Libertadores, όμως οι Μεξικανοί έχουν πολλές ελπίδες ανατροπής στην ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Ο Αντρές Ντ'Αλεσάντρο άνοιξε το σκορ στο 5' και το 2-0 έκανε ο Βαλδίβια στο 10' (ο Βραζιλιάνος, όχι ο Χιλιανός). Αυτοί οι δύο είναι οι επιτελικοί μέσοι της Ιντερνασιονάλ, στην επίθεση έπαιζαν οι Νιλμάρ και Λισάντρο Λόπες (πρώην των Βιγιαρεάλ και Λιόν), στην 11άδα υπήρχε Χιλιανός που κατέκτησε το Copa América 2015, ο εξαιρετικός αμυντικός μέσος, Τσάρλες Αράνγκις (ενδιαφέρεται η Τσέλσι).

Η Τίγκρες μείωσε στο 23' με τον κεντρικό αμυντικό Ούγκο Αγιάλα, ο οποίος αποβλήθηκε στο 58', αλλά η ομάδα του άντεξε και δεν δέχτηκε άλλο γκολ.

Ο Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ ήταν στην επίθεση και πίσω του ο Ραφαέλ Σόμπις, έχοντας δεξιά του τον Νταμ (απόκτημα από Πατσούκα) και αριστερά του τον Χαβιέρ Ακίνο (απόκτημα από Ράγιο Βαγιεκάνο), ενώ απάντηση στον Αράνγκις είναι ένα ακόμη πιο σκληρός αμυντικός μέσος, ο Εχίδιο Αρέβαλο Ρίος.

Ρεβάνς σε μία εβδομάδα στο Μεξικό, ενώ θυμίζουμε πως στον άλλο ημιτελικό, η Ρίβερ Πλέιτ έχει τον πρώτο λόγο, καθώς νίκησε 2-0 στο "Μονουμεντάλ" την Γκουαρανί, με τον Ροντρίγκο Μόρα να πετυχαίνει γκολάρα.

Ιντερνασιονάλ - Τίγκρες 2-1

TAGS COPA LIBERTADORES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ