COPA LIBERTADORES

Έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Libertadores η Γκρέμιο

Players of Brazil's Gremio acknowledge their supporters at the end of a first leg Copa Libertadores final soccer match against Argentina's Lanus, in Porto Alegre, Brazil, Wednesday, Nov. 22, 2017. Gremio won 1-0. (AP Photo/Wesley Santos)
Players of Brazil's Gremio acknowledge their supporters at the end of a first leg Copa Libertadores final soccer match against Argentina's Lanus, in Porto Alegre, Brazil, Wednesday, Nov. 22, 2017. Gremio won 1-0. (AP Photo/Wesley Santos) AP

Η Γκρέμιο νίκησε 1-0 τη Λανούς και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Copa Libertadores. Το χρυσό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Σίσερο στο 83'. (VIDEO)

Έπαιζε στην έδρα της και ήθελε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του δεύτερου αγώνα στην Αργεντινή. Ο λόγος για την Γκρέμιο, η οποία υπερασπίστηκε το "σπίτι" της, κράτησε το μηδέν, πέτυχε ένα γκολ, επικράτησε 1-0 της Λανούς στον πρώτο τελικό του Copa Libertadores και έχει τον πρώτο λόγο για το τρόπαιο. Βέβαια, είναι ένα σκορ που αφήνει τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς.

Το γκολ της που έκρινε την αναμέτρηση, σημείωσε ο Σίσερο στο 83ο λεπτό με αριστερό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο Μπουένος Άιρες την επόμενη εβδομάδα η Λανούς θέλει τη νίκη με ένα γκολ διαφορά για να στείλει το ματς στην παράταση, μιας και δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Εξυπακούεται πως η Γκρέμιο πηγαίνει για δυο αποτελέσματα, αφού με ισοπαλία παίρνει το τρόπαιο.

TAGS COPA LIBERTADORES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ