ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάμψη Ιντέγε και μεγάλη μπάλα στο Μαρούσι

Λάμψη Ιντέγε και μεγάλη μπάλα στο Μαρούσι
INTIME SPORTS

Η επιστροφή του Coca-Cola Cup στην Αττική συνδυάστηκε με μαζική συμμετοχή, γιορτινή ατμόσφαιρα αλλά και με την επίσκεψη του Ideye Brown στο Μαρούσι, που έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από εκατοντάδες νεαρούς θαυμαστές του.

Ο Ideye Brown δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα και να βγάζει φωτογραφίες, ενώ μίλησε για την καριέρα του,το ποδόσφαιρο, που αγάπησε από μικρό παιδί στη Νιγηρία και την σημασία της μόρφωσης που είναι πάνω όλα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Η επιστροφή του Coca-Cola Cup στην Αττική συνδυάστηκε με μαζική συμμετοχή, γιορτινή ατμόσφαιρα αλλά και με την επίσκεψη στα γήπεδα μας του Ideye Brown. Ο αστέρας του Ολυμπιακού και πρώτος σκόρερ της Super League, ήταν ο επίτιμος επισκέπτης του Σαββάτου στο Μαρούσι.

Έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από εκατοντάδες νεαρούς θαυμαστές του, δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα και να βγάζει φωτογραφίες, ενώ μίλησε για την καριέρα του,το ποδόσφαιρο, που αγάπησε από μικρό παιδί στη Νιγηρία και την σημασία της μόρφωσης που είναι πάνω όλα.

Λάμψη Ιντέγε και μεγάλη μπάλα στο Μαρούσι
INTIME SPORTS

Η παρουσία του σέντερ φορ του Ολυμπιακού, έδωσε και ένα έξτρα κίνητρο για όλες τις ομάδες, να δείξουν την αξία τους και να παλέψουν για τη νίκη.

Το πρώτο σαββατοκύριακο στο Μαρούσι, έδωσαν το παρών πάνω από 150 ομάδες γεμίζοντας τα γήπεδα Campeon FC. Πολλές μάλιστα ομάδες, δεν είχαν πρόβλημα να «ανέβουν» κατηγορία, θέλοντας να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους με τα παιδιά μεγαλύτερων ηλικιών.

Στο τουρνουά, έπαιξε και ομάδα από την Κόρινθο (Κορίνθιανς), τα μέλη της οποίας ταξίδεψαν στην Αθήνα για να παίξουν στο Coca-Cola Cup, ενώ είχαν κάνει το ίδιο, πηγαίνοντας και στους αγώνες του Άργους.

Επίσης, εμφανίστηκαν ομάδες που έπαιξαν και πέρσι, με στόχο να επαναλάβουν τα περσινά κατορθώματά τους, ή να πάνε καλύτερα, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Η Μπλέντερ Βρέμης (στην κατηγορία 15-16 ετών) είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Λάμψη Ιντέγε και μεγάλη μπάλα στο Μαρούσι

Πέρσι, είχε φτάσει μέχρι την τελική φάση που έγινε το Μάιο, στο βοηθητικό του "Γ. Καραϊσκάκης" και φέτος πήρε ήδη το εισιτήριο για την τελική ημέρα του τουρνουά (Κυριακή 18 Δεκεμβρίου). Μένει να δούμε αν θα συνεχίσει και το φετινό της ταξίδι, με επόμενη στάση τους περιφερειακούς τελικούς της Αττικής.

Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια της adidas, #Χ και #ΑCE σε μια πρωτοποριακή κίνηση που ενθουσίασε τους πάντες. Tο ίδιο θα συμβεί και το επόμενο σαββατοκύριακο (17-18/12), όπου οι αγώνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Λάμψη Ιντέγε και μεγάλη μπάλα στο Μαρούσι

Οι νικητές από το πρώτο διήμερο

Κατηγορία 13-14 ετών:

Τρελοί Μενιδιάτες, Coca Noobs, Vodka Juniors, Μαύροι Αετοί, Coronet, Dream Team

Kατηγορία 15-16 ετών:

Ζεστου, Ανήμεροι Τράγκοι, Άγιος Παύλος, Bros FC, Φιλαλδεφιώτες, Harabe, Fordsburg, Τσακάλια, Καλαπόδας, Coca Juniors, Blue Dragons, Μπαρτσεχώμα, Κοκκινομυλιώτες, Ρόμα, Καρπαζοεισπράκτορες, Μπλέντερ Βρέμης, Liopesians

Κατηγορία 17-19 ετών:

Κανονιέρηδες, Ηράκλειο Σϊτι, Ραπτογκόλ, Παλατιανιώτες, Ευτυχισμένοι Μαζί, Κλαρινογαμπροί, Καλλιθέα, Τσέλσι, Περεκουράνην, Η Πολα, Μπαλαδόροι, Ερυθρός, Κουκλάκι Ζωγραφιστό, Κάρμα, Άμπαλοι, PolishDab, Γιουβέτσους, Ανώνυμοι, Κατσαπλιάδες Επαρσακίδες, Σελεσάο, Εθνική Μαύρων, ΚΜΣ, Ανιψιές, Νevercoupen, Penteli FC.

Το τουρνουά είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Διεξάγεται με πολύ μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα με νέους που τα δίνουν "όλα για την μπάλα", χαρίζοντας κορυφαίες στιγμές δράσης και συναρπαστικά παιχνίδια.

Μπείτε και εσείς στη δράση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5 για νέους 13 έως 19 ετών, φτιάξε την ομάδα σου, δήλωσε συμμετοχή στο www.grassroots.gr/registration και ζήστε την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία.

Αναλυτικοί όροι συμμετοχής και διεξαγωγής του Coca-Cola Cup, απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα καθώς και το αναλυτικό και πλήρες πρόγραμμα του τουρνουά μπορείτε να μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.grassroots.gr

Γίνε μέλος της παρέας μας στα προφίλ μας στα Social Media :

Επικοινώνησε με την γραμματεία του τουρνουά στο [email protected]".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ