ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Κόλλησαν" οι γυναίκες του ΠΑΟΚ

"Κόλλησαν" οι γυναίκες του ΠΑΟΚ

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ έφερε απρόσμενη ισοπαλία (1-1) με την Κλάκσβικ και μείωσε δραματικά τις ελπίδες πρόκρισης στους "32" του Womens´Champions League.

Μία απρόσμενη ισοπαλία που είναι πιθανό να αποδειχθεί καταδικαστική για την προσπάθεια πρόκρισης στους "32" του Womens' Champions League έφερε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο αγώνα της στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού ομίλου.

Η ομάδα του Αλέξη Τασούλη έφερε 1-1 με την Κλάκσβικ από τις Νήσους Φερόες στο γήπεδο της Πάφου και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα του Απόλλωνα Λεμεσού με την Χαγβάλια για να δει αν θα έχει ελπίδες για πρόκριση στον αγώνα με την κυπριακή ομάδα την τελευταία αγωνιστική.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε καλά το παιχνίδι, στο 4' και στο 8' η Ιβάνοφ μπλόκαρε δύο σουτ της Γιάννου, ενώ στο 11' η τερματοφύλακας της Κλάκσβικ είπε "όχι" και στην Σακελλάρη. Το σκορ άνοιξε στο 16' η Γεωργίου για το Δικέφαλο, ενώ ελάχιστες ήταν οι φάσεις μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους (21' Μπραμέ, 40' Γιάννου και ενδιάμεσα η μοναδική ευκαιρία της ομάδας τις Νήσους Φερόες με σουτ της Όλσεν).

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους στο 51' η Αντρέασεν έφερε το σκορ στα ίσα. Οι παίκτριες του Αλέη Τασούλη προσπάθησαν να αντιδράσουν και έχασαν διαδοχικές ευκαιρίες (Γκάτσου 52', Γερωργίου 54', Σακελλάρη 59', Παντελιάδου 62'. Γιάννου 65' και 66') με κορυφαία της Γκάτσου στο 68'.

Το κρεσέντο ευκαιριών συνεχίστηκε με την Παντελειάδου (72') και την Μπραμέ (73') και την τερματοφύλακα Ιβάνοφ να αναδεικνύεται σε πρωταγωνίστρια του αγώνα. Στο 82', μάλιστα, έκανε μία ακόμη επέμβαση σε προσπάθεια της Μπραμέ. Το ίδιο έγινε και σε προσπάθεια της Σακελλάρη στο 90'.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε η Κλάκσταιν Β.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ:Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου, Γιάννου (53' Παντελιάδου), Κακαμπούκη, Πατερνά, Αδαμάκη, Βλασιάδου (46' Γκάτσου), Χατζηγιαννίδου, Γιάννου, Σακελλάρη, Μπραμέ.

Κλάκσβικ:Ιβάνοφ, Χάνσεν, Άκουρσμοκ, Παταγουάρι, Γιόσεφσεν, Αντρέασεν, Γιοχάνεσεν, Γιάκομπσεν, Όλσεν (90' Γιάκομπσεν), Κλάκσταϊν Ε., Κλάκσταϊν Β.

Η βαθμολογία του ομίλου και ενώ απομένει η διεξαγωγή της αναμέτρησης Απόλλων Λεμεσού-Χαγβάλια για να ολοκληρωθεί η δεύτερη αγωνιστική:

Απόλλων 3,
ΠΑΟΚ 2,
Χαγβάλια 1,
Κλάκσβικ 1

Θυμηθείτε εδώ τι είχε γίνει στην πρώτη αγωνιστική και δείτε τις λεπτομέρειες για το σύστημα διεξαγωγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ