ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μεγαλύτερη ανατροπή της Ίντερ του Μαντσίνι

Η μεγαλύτερη ανατροπή της Ίντερ του Μαντσίνι

Η Ίντερ έχει πετύχει μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές της σε αγώνα με πρωταγωνιστές τους Ρεκούμπα, Καραγκούνη και Καμπιάσο. (VIDEO)

Μπορεί το βράδυ της Τετάρτης (02/03) η Ίντερ να έφτασε κοντά σε μια μεγάλη ανατροπή κόντρα στη Γιουβέντους και τελικά να μην τα κατάφερε, όμως οι "νερατζούρι" έχουν πετύχει ορισμένες "τρελές" ανατροπές στην ιστορία τους.

Εμείς θα ασχοληθούμε με μία από αυτές στην οποία ο Ρομπέρτο Μαντσίνι καθόταν και πάλι στην άκρη του πάγκου.

Την σεζόν 2004-05 η Ίντερ είχε φιλοξενήσει την Σαμπντόρια. Οι φιλοξενούμενοι τότε κόντρα στη ροή του αγώνα είχαν προηγηθεί με 2-0. Στο 43ο λεπτό ο Τονέτο είχε ανοίξει το σκορ για να έρθει ο Κουτούζοφ στο 83' να κάνει το 2-0 για την Σαμπντόρια.

Ο Μαντσίνι έριξε μέσα στο γήπεδο τους Ρεκόμπα και Καραγκούνη στις θέσεις των Εμρέ και Αντριάνο και αυτοί οι δύο έμελλε να τον βοηθήσουν στην ανατροπή. Στο 88ο ο Μάρτινς και εκείνος είχε μπει ως αλλαγή στο 64ο, μείωσε σε 2-1. Στο 91΄ο Βιέρι έφερε το ματς στα ίσα και ο Ρεκόμπα ένα λεπτό αργότερα χάρισε τη νίκη στην Ίντερ.

Έτσι, λοιπόν, η Ίντερ μέσα σε 6 λεπτά κατάφερε να γυρίσει το ματς την ώρα που οι οπαδοί της μετά το 2-0 είχαν αποχωρήσει από το γήπεδο. Θυμηθείτε εκείνο το παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ