ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Εθνική Ακρωτηριασμένων μάς περιμένει!

ΝΑΥΠΛΙΟ-10092017// Ποδοσφαιρικός αγώνας έγινε στο Δ.Α.Κ. Ναυπλίου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων Ελλάδας.Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων αγωνίστηκε  με τους Παλαίμαχους  Α΄ Εθνικής και Διεθνείς,Καραγκούνη,Σαργκάνη,Κυριάκο,Δέλλα,Μπονόβα,Αποστολάκη,Πουρσανίδη.
Τον αγώνα παρακολούθησαν  ο νέος πρόεδρος της Τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με ευθύνη των Εθνικών ομάδων Τάκης Παπαχρήστος (φωτο),ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης,οι βουλευτές  Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός,ο αντιπεριφερειάρχης Τάσσος Xειβιδόπουλος και ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος.
Συνδιοργανωτές Ε.Π.Σ. Αργολίδας  :Περιφερειακή Ενότητα  ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ,ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΤΙ, ΜΟΡΙΑΣ-ΝΑΥΠΛΙΟ//Στη φωτογραφία ο νέος πρόεδρος της Τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με ευθύνη των Εθνικών ομάδων Τάκης Παπαχρήστος.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΝΑΥΠΛΙΟ-10092017// Ποδοσφαιρικός αγώνας έγινε στο Δ.Α.Κ. Ναυπλίου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων Ελλάδας.Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων αγωνίστηκε με τους Παλαίμαχους Α΄ Εθνικής και Διεθνείς,Καραγκούνη,Σαργκάνη,Κυριάκο,Δέλλα,Μπονόβα,Αποστολάκη,Πουρσανίδη. Τον αγώνα παρακολούθησαν ο νέος πρόεδρος της Τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με ευθύνη των Εθνικών ομάδων Τάκης Παπαχρήστος (φωτο),ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης,οι βουλευτές Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός,ο αντιπεριφερειάρχης Τάσσος Xειβιδόπουλος και ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος. Συνδιοργανωτές Ε.Π.Σ. Αργολίδας :Περιφερειακή Ενότητα ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ,ΑΟ ΠΛΑΤΑΝΙΤΙ, ΜΟΡΙΑΣ-ΝΑΥΠΛΙΟ//Στη φωτογραφία ο νέος πρόεδρος της Τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με ευθύνη των Εθνικών ομάδων Τάκης Παπαχρήστος.(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:00 η Pressing Team υποστηρίζει την προσπάθεια και υποδέχεται την Εθνική Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων Αθλητών στο Πειρατικό Mini Soccer 5Χ5 (Νέδοντος 14 & Εθνικής Αντιστάσεως, Περιστέρι) σε έναν αγώνα διαφορετικό.

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση όπως το Euro 2017 που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Τουρκία 3-10/10 και θα γιορτάσουμε μαζί τους την Παρασκευή 13/10 αυτή την εκκίνηση της.

Η Pressing Team, όπως ονομάζεται η ομάδα που ηγείται της καμπάνιας «Pressing στον Αθλητισμό», δημιουργήθηκε από δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ με σκοπό τη διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων με τη συμμετοχή γνωστών επαγγελματιών αθλητών για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για κοινωνικά ζητήματα, όπως η φτώχεια, η αστεγία και ο κοινωνικός αποκλεισμός, καθώς και η αξιοποίηση του αθλητισμού ως εργαλείο στον αγώνα για μια καλύτερη κοινωνία.

Επίκεντρο των δράσεών της είναι ο ίδιος ο άνθρωπος ως πρωταγωνιστής και όχι ως παθητικός δέκτης πράξεων ελεημοσύνης. Σε κάθε δράση που οργανώνουμε, κεντρική στόχευση είναι η υποστήριξη κάποιας οργάνωσης ή φορέα, αλλά και να σταλεί το μήνυμα της ισότητας, της αλληλεγγύης και της συνύπαρξης σε κοινούς, όμορφους αγώνες.

Η Pressing Team και η καμπάνια «Pressing στον Αθλητισμό» δεν είναι εταιρεία. Οποιαδήποτε “χορηγία” γίνεται μόνο σε υλικό για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών και αποδίδεται, αποκλειστικά κάθε φορά, απευθείας στον υποστηριζόμενο φορέα, ενώ όσον αφορά την παρουσία κοινού, αντί “εισιτηρίου” προτιμώνται εναλλακτικές μορφές. Έτσι και στην συγκεκριμένη εκδήλωση η υποστήριξη μας προς την Εθνική Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων Αθλητών είναι από την πλευρά του ο καθένας μας να προσφέρουμε απευθείας προς την ομάδα μας με όποιον τρόπο μπορεί και να στηρίξουμε αυτή τη νέα προσπάθεια των αθλητών μας.

Στόχος της δράσης είναι η παρουσίαση των προσπαθειών των παικτών της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων σε όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινό και, κυρίως, παιδιά και μαθητές, προκειμένου να αναδείξουμε πως ο αθλητισμός είναι δικαίωμα όλων και να διώξουμε μακριά κάθε είδους κοινωνικό αποκλεισμό.

Σας περιμένουμε όλους εκεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ