ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκριεζμάν για... ΝΒΑ

Γκριεζμάν για... ΝΒΑ

Ο Αντουάν Γκριεζμάν μοιράστηκε με τους φίλους του στα social media την ικανότητα που έχει στις ελεύθερες βολές. Αλάνθαστος ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, ετοιμάζεται για το Draft του ΝΒΑ. Δείτε και θα καταλάβετε.

Η αγάπη του Αντουάν Γκριεζμάν για την πορτοκαλί μπάλα είναι γνωστό εδώ και καιρό. Έχει φροντίσει άλλωστε κι ο ίδιος να το διαφημίσει ουκ ολίγες φορές. Είτε "ανεβάζοντας" φωτογραφίες από το σπίτι του, ενόσω βλέπει αγώνες του ΝΒΑ, είτε πηγαίνοντας ο ίδιος στις ΗΠΑ για να δει από κοντά έναν αγώνα.

Γκριεζμάν για... ΝΒΑ

Πριν από περίπου ένα μήνα άλλωστε είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους υπόλοιπους παίκτες των Milwaukee Bucks, όταν εκμεταλλεύτηκε τις ολιγοήμερες διακοπές που είχε για να βρεθεί στο Cleveland.

Γκριεζμάν για... ΝΒΑ

Δεν μένει όμως εκεί, αφού φαίνεται πως ασχολείται πιο ενεργά με το μπάσκετ. Σε σημείο που επισκέπτεται τα ανοιχτά γήπεδα της Μαδρίτης, για να δοκιμάσει μερικά σουτάκια. Κι όπως φαίνεται... το έχει, αφού ήταν απόλυτα εύστοχος. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά κι η μηχανική του είναι εξαιρετική. Δείτε και θα καταλάβετε...

I'm ready to play in the @NBA #NextDraft

A post shared by Antoine Griezmann (@antogriezmann) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ